ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - هاموری: برای سربلندی ایران می‌جنگیم حتی اگر کسی صدایمان را نشنود

هاموری: برای سربلندی ایران می‌جنگیم حتی اگر کسی صدایمان را نشنود

خبرگزاری تماشاگر - بازیکن تیم ملی فوتبال ناشنوایان با تاکید بر اینکه با شناخت از فرانسه و برزیل به میدان می‌رویم، گفت: هدف ما صعود از مرحله گروهی و کسب جایگاه بهتر از دوره قبل است.

  • کد خبر: 353424
  • 1404/08/21
  • بازدید:
  • 1

به گزارش خبرنگار مهر، بیست و پنجمین دوره بازی‌های المپیک ناشنوایان ۲۴ آبان تا ۶ آذر سال جاری به میزبانی ژاپن برگزار خواهد شد. رقابت‌های فوتبال بازی‌های المپیک ناشنوایان با حضور ۱۵ تیم برگزار می‌شود که بر اساس قرعه کشی انجام شده تیم ملی فوتبال ایران در گروه B با تیم‌های فرانسه، برزیل و ازبکستان همگروه شده است. تیم ملی فوتبال ناشنوایان ایران در دوره پیشین بازی‌های المپیک به عنوان هفتم دست یافت.
عبدالمهدی هاموری بازیکن تیم ملی فوتبال ناشنوایان در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت تیم برای حضور در بازی‌های المپیک توکیو اظهار کرد: خوشبختانه اردوی‌های آماده‌سازی بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم. در مجموع هفت مرحله اردو داشتیم که در هر مرحله تمرکز بر هماهنگی تیمی و ارتقای آمادگی بدنی بازیکنان بود. خوشحالم بگویم که الان شرایط تیم نسبت به گذشته خیلی بهتر شده و از نظر فنی و روحی آماده حضور در این رقابت‌ها هستیم.
وی افزود: قرعه‌ای که برای ما رقم خورد سخت ولی هیجان‌انگیز است. حضور در گروهی با تیم‌های فرانسه، برزیل و ازبکستان یعنی باید از همان ابتدا با تمام توان وارد زمین شویم. ما قبلاً با فرانسه و برزیل بازی کرده‌ایم و شناخت خوبی از سبک بازی‌شان داریم. همین موضوع به ما کمک می‌کند که با برنامه‌ریزی دقیق‌تری وارد مسابقات شویم.
این بازیکن ملی‌پوش با اشاره

اخبار مرتبط

  • تیم ملی کاراته مردان ناشنوا به آخرین اردوی المپیکی رسید

    بیشتر...
  • نکولعل آزاد: مشکلات اقتصادی همچنان بزرگ‌ترین دغدغه ماست

    بیشتر...
  • دختران کاراته ناشنوایان روی آخرین تاتامی آماده سازی المپیک

    بیشتر...

به تجربه دوره گذشته بازی‌ها اظهار داشت: در دوره قبلی که در کشور برزیل برگزار شد تیم ما توانست مقام هفتمی را کسب کند. با اینکه آن نتیجه برایمان رضایت‌بخش نبود ولی تجربه بسیار ارزشمندی به دست آوردیم. حالا با استفاده از آن تجربه و با انسجامی که در تیم ایجاد شده هدفمان این است که از مرحله مقدماتی صعود کنیم و در مراحل بالاتر برای جایگاه بهتر بجنگیم.
هاموری: برای سربلندی ایران می‌جنگیم حتی اگر کسی صدایمان را نشنود
وی ادامه داد: تیم ملی فوتبال ناشنوایان همیشه در سکوت تمرین می‌کند اما در زمین بازی با صدای عملکردش حرف می‌زند. ما باور داریم که توانایی حضور در جمع تیم‌های برتر دنیا را داریم. بازیکنان انگیزه بالایی دارند و برای هر بازی با تمام توان به میدان می‌رویم.
هاموری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به سختی‌ها و کمبودهای موجود اشاره کرد و گفت: متأسفانه بزرگ‌ترین چالش ما نبود حمایت مالی کافی است. واقعیت این است که ناشنوایان در ورزش کمتر مورد توجه قرار می‌گیرند. بسیاری از بازیکنان ما با مشکلات مالی، شغلی و حتی امکانات تمرینی مواجه‌اند اما با این حال با عشق به پرچم ایران ادامه می‌دهیم. ما فقط به خاطر علاقه‌مان به فوتبال و کشورمان می‌جنگیم.
وی افزود: در حالی که ورزشکاران سایر رشته‌ها از حمایت‌های گسترده برخوردارند تیم ناشنوایان اغلب با کمترین امکانات راهی رقابت‌های بین‌المللی می‌شود. با این حال همیشه نشان داده‌ایم که می‌توان با تعهد و غیرت ایرانی حتی در سخت‌ترین شرایط هم نتیجه گرفت. امیدوارم مسئولان ورزشی کشور توجه بیشتری به این قشر داشته باشند چون ناشنوایان هم بخشی از جامعه ورزش ایران هستند و افتخارآفرینی‌شان کم از دیگران نیست.
این بازیکن تیم ملی در ادامه به فضای مثبت تیم اشاره کرد و گفت: در این اردوها روحیه بازیکنان بسیار بالاست. همه با هم مثل یک خانواده هستیم. هدف مشترک داریم و آن هم سربلندی ایران است. مربیان زحمت زیادی کشیدند تا تیم از نظر تاکتیکی منسجم شود. تمرکز ما فعلاً روی عبور از مرحله گروهی است و بعد از آن برنامه داریم تا به جمع چهار تیم برتر برسیم.
هاموری در پایان خاطر نشان کرد: ما به‌عنوان نمایندگان ایران در المپیک ناشنوایان وظیفه داریم بهترین عملکردمان را ارائه دهیم. می‌دانیم که شاید صدایمان کمتر شنیده شود ولی مطمئن باشید عملکردمان دیده خواهد شد. از مردم می‌خواهم ما را دعا کنند و اخبار تیم را دنبال کنند؛ چون حمایت معنوی مردم بزرگ‌ترین انگیزه ماست. ما برای شادی دل مردم و برای نشان دادن توانایی‌های ناشنوایان به میدان می‌رویم.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
زنوزی: ما نماینده ایران هستیم و نمی‌توانید تراکتور را دست خالی به مسابقات آسیایی بفرستید
زنوزی: ما نماینده ایران هستیم و نمی‌توانید تراکتور را دست خالی به مسابقات آسیایی بفرستید

مالک باشگاه تراکتور گفت‌وگوی مفصلی با عادل فردوسی پور داشت و به مسائل زیادی پرداخت.

تاریخ: 1404/08/20 بازدید: 28
ستایش مربی ازبک‌ها از نابغه؛ سعید اسماعیلی بهترین کشتی‌گیر جهان در وزن خودش است
ستایش مربی ازبک‌ها از نابغه؛ سعید اسماعیلی بهترین کشتی‌گیر جهان در وزن خودش است

سرمربی موفق ازبک‌ها برنامه ویژه‌ای برای رویدادهای پیش رو دارد.

تاریخ: 1404/08/21 بازدید: 1
سفر مارکو باکیچ به تهران؛ هافبک محبوب پرسپولیسی‌ها به دربی می‌رسد؟

مارکو باکیچ با اجازه اوسمار ویه‌را، دو روز بیشتر استراحت می‌کند تا روند درمان مصدومیتش را در تهران زیر نظر پزشکان پرسپولیس دنبال کند.

تاریخ: 1404/08/20 بازدید: 15
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar