ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Sevilla

2 1

Mallorca

AC Milan

1 2

Stockholm Internazionale

FC Cartagena

2 0

Real Oviedo

Sivasspor

2 2

Fenerbahce

AS Roma

1 3

Bologna

Olympiakos Piraeus U19

3 0

Milan U19

Tokyo

0 0

Tochigi

Renofa Yamaguchi

0 0

Fukuyama City

Oita Trinita

0 0

Veroskronos Tsuno

LA Galaxy

4 3

SJ Earthquakes

Charlotte

0 3

Minnesota United

Atlético Goianiense

0 3

Sao Paulo

Botafogo

5 1

Juventude

Real Madrid

3 2

Barcelona

PSG

4 1

Lyon

Vitória

2 2

Bahia

Palmeiras

0 0

Flamengo RJ

Athletico Paranaense

1 0

Internacional de Madrid

Monza

1 2

Atalanta

Freiburg

1 1

Mainz 05

FK Rostov

1 5

Spartak Moscow

Toulouse

2 2

Marseille

Mirandes

2 1

Burgos

Deportivo Alavés

2 0

Atletico Madrid

Salernitana

0 2

Fiorentina

Galatasaray

4 1

Pendikspor

Gaziantep FK

2 0

Kasimpasa

Antalyaspor

2 1

Hatayspor

Feyenoord

1 0

Jablonec

Fulham

1 3

Liverpool

آنتن

امید ویتنام - امید ازبکستان

جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا

19:00 - 1403/02/04

آنتن

العین امارات - الهلال عربستان

لیگ قهرمانان آسیا

21:30 - 1403/02/04

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - ایرانی‌هایی که در خارج مربیگری کردند/ از مهاجرانی تا سه استقلالی

ایرانی‌هایی که در خارج مربیگری کردند/ از مهاجرانی تا سه استقلالی

خبرگزاری تماشاگر - سرمربی فصل گذشته استقلال در حالی هدایت یک تیم اماراتی را برعهده گرفت که اولین مربی ایرانی شاغل در لیگ‌های خارجی نیست و قبل از او چند چهره ماندگار به این مهم دست یافته بودند.

  • کد خبر: 141203
  • 1401/03/16
  • بازدید:
  • 131

به گزارش خبرنگار مهر ، فرهاد مجیدی سرمربی سابق استقلال پس از قهرمانی بدون شکست با این تیم در فصل بیست و یکم رقابتهای لیگ برتر، از این تیم جدا شد و سر از لیگ کشور امارات در آورد تا به عنوان سرمربی تیم «الاتحاد کلبا» به دوران مربی‌گری‌اش ادامه دهد.
در خصوص اصل جدایی و نحوه جدایی وی از آبی پوشان اظهار نظرهای متفاوتی صورت گرفته و این موضوع موافقان و مخالفانی دارد که صرف نظر از این بحث‌ها، می‌توان گفت شاید انتقال مجیدی از لیگ ایران به لیگ‌های حاشیه خلیج فارس در جدیدی را به سوی فوتبال ایران بگشاید و پس از مجیدی باز هم بتوانند مربیانی از لیگ ایران ترانسفر شوند.
شناخته شده ترین و نخستین مربی ایرانی که فضای مربیگری خارج از کشور را در سطوح ملی و باشگاهی تجربه کرد، سرمربی اسبق تیم ملی ایران حشمت مهاجرانی بود.
اولین و معروف ترین مهاجرانی که اولی مربی بود که تیم ملی ایران را به جام جهانی رساند و حضور در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین را تجربه کرد، برای اولین بار و در سال ۱۳۵۸ با بر عهده گرفتن هدایت تیم الشعب امارات حضور روی نیمکت تیمی به جز یک تیم ایرانی را تجربه کرد.
تنها یک فصل هدایت تیم الشعب کافی بود تا هدایت تیم ملی امارات هم به این مربی ایرانی سپرده شود تا مهاجرانی تبدیل به اولین مربی ایرانی شود که هدایت دو تیم ملی را بر عهده گرفته باشد.
این مربی باتجربه ایرانی پس از ۴ سال هدایت اماراتی‌ها برای دو فصل سرمربی تیم الوحده امارات شد و پس از آن به عنوان سرمربی هدایت تیم ملی عمان را بر عهده گرفت که در قامت سرمربی عمان یک بار هم با تیم ملی ایران رو در رو شد.
مهاجرانی پس از دو سال سرمربیگری در کشور عمان بار دیگر به امارات بازگشت و این بار سرمربی تیم الاهلی شد و پس از یک فصل حضور در این تیم و قبل از بازگشت به ایران، دو سال هم به عنوان سرمربی هدایت تیم فوتبال امید امارات را برعهده داشت.
مهاجرانی را باید بین‌المللی ترین مربی ایرانی با

اخبار مرتبط

  • ورود زنان تراکتوری به استادیوم ممنوع شد

    بیشتر...
  • برزگر: امیر حسین صادقی فرافکنی و مغلطه کاری می کند/ واگذاری پرسپولیس به نفع فوتبالمان است

    بیشتر...
  • قرارداد واگذاری شش ساله برای پرسپولیس و استقلال

    بیشتر...

تجربه کار کردن دو ۲ کشور به جز ایران دانست و همچنین تنها مربی ایرانی که به جز هدایت تیم ملی ایران، سرمربیگری دو تیم ملی دیگر را هم تجربه کرده است.
یکی دیگر از مربیان ایرانی که از دل فوتبال ایران ترانسفر شد، ناصر حجازی پیشکسوت استقلال است که وی نیز در دهه ۶۰ و پس از تجربه کردن مربیگری استقلال به عنوان سرمربی هدایت تیم محمدان بنگلادش را پذیرفت و با این تیم به مقام قهرمانی لیگ بنگلادش هم رسید و در جام باشگاه‌های آسیا هم حضور پیدا کرد.
ایرانی‌هایی که در خارج مربیگری کردند/ از مهاجرانی تا سه استقلالی
حشمت مهاجرانی اولین مربی که کار کردن خارج از ایران به عنوان سرمربی را تجربه کرد مستقیم از استقلال حجازی در مقطع کوتاهی هم به عنوان سرمربی تیم ملی بنگلادش فعالیت کرد و خیلی زود با کنار رفتن از این تیم مربیگری را در ایران ادامه داد.
حضور در ۴ کشور از دیگر مربیان شناخته شده ایرانی که از فوتبال ایران به مربیگری در خارج از ایران رسید، می‌توان به جلال طالبی اشاره کرد. طالبی که سرمربی تیم ملی ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه بود، کار مربیگری را در از ابتدای دهه ۵۰ با تیم دارایی در تهران آغاز کرد و برای اولین بار در سال ۱۳۵۹ مربیگری خارج از ایران با حضور روی نیمکت تیم فوتبال الخلیج امارات تجربه کرد.
طالبی ۶ سال پیاپی به عنوان سرمربی در این تیم اماراتی کار کرد پس از حدوداً یک دهه وقفه به عنوان سرمربی به تیم گیلانگ سنگاپور پیوست تا در دومین کشور نیز مربیگری را تجربه کند. وی پس از یک فصل مربیگری کردن در تیم گیلانگ به اندونزی رفت و هدایت تیم امید این کشور را بر عهده گرفت و پس از آن برای مدتی به ایران بازگشت.
طالبی در سال ۱۳۸۰ هم سرمربی تیم ملی سوریه شد و پس از یک سال حضور در تیم ملی این کشور هدایت تیم «طلیعه» در سوریه را بر عهده گرفت. این مربی با تجربه ایرانی هم هدایت تیم ملی دو کشور را بر عهده داشته و در مجموع نیز به جز ایران در ۴ کشور امارات، اندونزی، سنگاپور و سوریه کار مربیگری انجام داده است.
بی هیاهو در عمان عباس سرخاب مهاجم پیشین استقلال از دیگر مربیان ایرانی است که در حالی دو فصل در لیگ فوتبال عمان به کار مربیگری پرداخت که هیچ کار رسانه ای در خصوص او صورت نگرفت.
سرخاب که در دوران فوتبالش نیز از بی حاشیه ترین ها بود، در مربیگری هم در حالی به عنوان مربی-لژیونر حضور در فوتبال عمان را تجربه کرد که کمتر کسی در فوتبال ایران متوجه این موضوع شده بود. سرخاب در این دو فصل هدایت تیم فوتبال «جعلان» را در لیگ کشور عمان بر عهده داشت.
سرخاب که در دوران بازی گری اش با پیراهن استقلال دو بار حضور در فینال آسیا و یک بار قهرمانی آسیا را تجربه کرده است، عنوان بهترین بازیکن سال آسیا در سال ۱۳۶۹ را هم به دست آورده بود و کار مربیگری را در ایران با تیم شهرداری همدان آغاز کرد. سرخاب با اینکه از مربیان موفق در لیگ های دسته اول کشور بود، اما هرگز فرصت حضور در لیگ برتر را نیافت و با این وجود وی توانست مربیگری در خارج از مرزهای ایران را در کشور عمان تجربه کند.
ایرانی‌هایی که در خارج مربیگری کردند/ از مهاجرانی تا سه استقلالی
عباس سرخاب از مربیان ایرانی که دو فصل حضور در لیگ عمان را تجربه کرد دیگر مربیان ایرانی با سابقه کار خارج از ایران به جز مهاجرانی، حجازی، طالبی و سرخاب، مربیان ایرانی دیگری بودند که در لیگ‌هایی خارج از ایران مربیگری را تجربه کرده‌اند که آنها از لیگ ایران به لیگ‌های خارجی نرسیده‌اند. از مهم‌ترین مربیان ایرانی شاغل در خارج از ایران می‌توان به الکس نوری، افشین قطبی، محمدرضا پرکاس، امید نمازی و… اشاره کرد.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
ژاوی در یک قدمی تغییر نظر و ماندن در بارسلونا
ژاوی در یک قدمی تغییر نظر و ماندن در بارسلونا

سرمربی ۴۴ ساله بارسا قصد دارد با تغییر نظر در خصوص آینده حرفه‌ای‌اش به قرارداد فعلی‌اش با این باشگاه پایبند بماند.

تاریخ: 1403/02/03 بازدید: 2212
ورود زنان تراکتوری به استادیوم ممنوع شد
ورود زنان تراکتوری به استادیوم ممنوع شد

سازمان لیگ فوتبال ایران با ارسال نامه رسمی به هیئت فوتبال و باشگاه تراکتور، ممنوعیت ورود زنان به استادیوم یادگار را اعلام کرد

تاریخ: 1403/02/04 بازدید: 0
جزییات واگذاری سرخآبی‌ها اعلام شد

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: قیمت سهام بورس استقلال و پرسپولیس امروز نهایی شد به طوری که سهم استقلال ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و پرسپولیس ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان واگذار می‌شود.

تاریخ: 1403/02/03 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar