ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - وعده وزیر ورزش برای تکمیل مجموعه ورزشی علی دایی

وعده وزیر ورزش برای تکمیل مجموعه ورزشی علی دایی

خبرگزاری تماشاگر - وزیر ورزش در سفر به استان اردبیل، ضمن بازدید از ورزشگاه ۲۰ هزار نفری علی دایی، وعده تامین بودجه لازم برای تکمیل این ورزشگاه را داد.

  • کد خبر: 354142
  • 1404/08/29
  • بازدید:
  • 2

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان صبح امروز (پنجشنبه ۲۹ آبان ماه) با سفر به استان اردبیل از ورزشگاه ۲۰ هزار نفری علی دایی دیدن کرد.
ورزشگاه علی دایی در ۵ کیلومتری شهر اردبیل قرار دارد و به پاس افتخار آفرینی‌های بهترین گلزن تاریخ فوتبال ایران که اصالتا اردبیلی است با این نام ساخته شده‌ است.
این استادیوم با مساحت ۴۲۰ هزار متر مربع، سال ۱۳۷۲ کلنگ‌زنی شد و با وقفه ای طولانی مدت در سال ۱۳۸۷ به‌طور نمادین افتتاح شد؛ در حالی که بخش های زیادی از ورزشگاه نظیر سکوها، رختکن و سایر امکانات ( نظیر پیست دوومیدانی، استخر، پیست دوچرخه سواری، پارکینگ، سرویس بهداشتی و ...) که برای آن در نظر گرفته شده بود، نیز یا ساخته نشد یا نیمه کاره رها شده است.
از دیگر معضلاتی که ورزشگاه علی دایی در تمام این سال‌ها با آن مواجه بوده، کمبود نیروی انسانی برای نگهداری و صیانت از این مجموعه است که باعث شده بخش‌هایی دیگر از این استادیوم تخریب شود.
با این حال در شرایطی که ۱۷ سال از گشایش ورزشگاه علی دایی می‌گذرد این استادیوم هنوز نتوانسته به یک مجموعه ورزشی تمام‌عیار تبدیل شود.
ورزشگاه علی دایی اردبیل در حال حاضر با مصوبه دولت در اختیار وزارت راه و شهرسازی است و سازمان مجری ساختمان و تاسیسات دولتی و عمومی قرار گرفته تا ادامه مراحل ساخت آن انجام و پیگیری شود.
بر این اساس وزیر ورزش و جوانان امروز صبح در سفری که به استان اردبیل، به طور خاص از این ورزشگاه بازدید

اخبار مرتبط

  • دستور وزیر ورزش برای پیگیری سانحه در پیست موتورسواری

    بیشتر...
  • بازیگر سینما در دفاع از علی دایی ممنوع‌الکار شد!

    بیشتر...
  • ورود وزیر ورزش و جوانان به مشکلات باشگاه استقلال خوزستان

    بیشتر...

کرد تا از نزدیک در جریان روند ساخت، بازسازی و سایر امور قرار بگیرد.
طبق آخرین گزارشی که از سوی مشاور این پروژه به دکتر دنیامالی ارائه داده شد، استادیوم علی دایی تا کنون ۶۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تکمیل به ۷۶۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
تعویض چمن مصنوعی، بهسازی پست برق و مسقف کردن جایگاه تماشاگران نیز از جمله اقدامات ضروری و اساسی است که مسئولان حاضر در دیدار با وزیر به آن اشاره کردند و درخواست این را داشتند که با تامین اعتبار در اولویت امور قرار بگیرد.
وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه روند بازسازی و احداث سایر بخش‌های ورزشگاه علی دایی از امروز به طور جدی پیگیری می شود، گفت: این مجموعه به نام اسطوره فوتبال کشور، علی دایی نامگذاری شده است. بنابراین ما هم تکلیف داریم، شرایطی را ایجاد کنیم که به سرانجام خوبی برسد. باید به دستگاه مجری کمک کنیم و با استفاده از ظرفیت مولدسازی منابع مالی موجود تامین شود تا پروژه تکمیل و به بهره برداری اصولی برسد.
دنیامالی اظهار داشت:هدف ما این است که بعد از اتمام ساخت و بازسازی استادیوم آن را به بخش خصوصی واگذار کنیم و از ظرفیت مردم استفاده کنیم. چرا که نگهداری استادیوم سخت است و سالانه هزینه زیادی را می خواهد. از طرفی باید مسئولان ورزشی استان نیز تلاش کنند که بعد از بهره برداری ورزشگاه تیم های فوتبال را به این استادیوم بیاورند و در آن بازی کنند. نمی شود استادیوم بسازیم اما بازی فوتبال در آن انجام نشود.
وی در ادامه این مطلب افزود: روزی که من برای وزارت رای گرفتم، قول دادم با همین منابع مالی، نیروی انسانی و زیرساخت ورزش را متحول کنیم. هنر این نیست که فقط بگوییم با پول همه چیز حل می شود. با همدلی می توان خیلی از مسائل را حل کرد. اتحاد درون یکی از ویژگی هایی که من در میان مسئولان، نماینده های مجلس و نماینده ولی فقیه استان اردبیل دیدم. این ظرفیت همگرایی از پول مهم‌تر است.
وزیر ورزش وجوانان در خصوص جایگاه ورزش استان اردبیل توضیح داد: باید کمک کنیم اردبیل جایگاه ورزشی خودش را پیدا کند. باید اقدامات زیر بنایی انجام بدیم و با کمک، مردم، خیرین و مدیریت شهری سطح ورزش قهرمانی و همگانی استان توسعه یابد. وزنه برداری در استان اردبیل به واسطه اسطوره هایی چون حسین رضازاده و سجاد انوشیروانی سرآمد است.انتظار داریم اردبیل پایگاه قهرمانی وزنه برداری ایران شود و پنجاه درصد قهرمانان وزنه برداری کشور از این استان باشند. به زودی نشست آسیب شناسی با حضور این دو عزیز و مسئولان استانی خواهیم گذاشت تا رونق بیشتری به وزنه برداری اردبیل بدهیم.
وی در پایان این وعده را داد که وزارت ورزش وجوانان در خصوص ساخت مسکن برای قهرمانان و جوانان که شرایط قانونی استفاده از این خدمت دولتی دارند، مشارکت لازم را انجام خواهد داد. وی تصریح کرد: آمادگی این را داریم که اراضی وزارت ورزش وجوانان در استان را برای قهرمانان و جوانان در نظر بگیریم که برای آن‌ها مسکن ساخته شود.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
بازگشت افتخار آفرینان پینگ پنگ ایران از رقابت‌های همبستگی اسلامی
بازگشت افتخار آفرینان پینگ پنگ ایران از رقابت‌های همبستگی اسلامی

­ملی پوشان تنیس روی میز کشورمان پس از کسب پنج نشان رنگارنگ از بازی‌های همبستگی اسلامی با استقبال مسئولان فدراسیون به کشور بازگشتند.

تاریخ: 1404/08/24 بازدید: 26
رسمی؛ قرعه‌کشی پلی‌آف بین قاره‌ای جام جهانی ۲۰۲۶ برگزار شد؛ عراق منتظر برنده بولیوی و سورینام
رسمی؛ قرعه‌کشی پلی‌آف بین قاره‌ای جام جهانی ۲۰۲۶ برگزار شد؛ عراق منتظر برنده بولیوی و سورینام

۶ تیم ملی غیراروپایی هنوز برای رسیدن به جام جهانی ۲۰۲۶ رویاپردازی می‌کنند اما از میان آن‌ها تنها ۲ کشور به این مهم می‌رسند.

تاریخ: 1404/08/29 بازدید: 0
تبریک مونیر الحدادی به اشرف حکیمی و یاسین بونو بابت جوایز مراسم برترین‌های سال آفریقا / عکس

هافبک باکیفیت استقلال با انتشار استوری‌هایی، به دو هموطن مراکشی‌اش تبریک گفت.

تاریخ: 1404/08/29 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar