ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - بازی‌های همبستگی اسلامی؛ راهیابی تیم ملی هندبال بانوان ایران به رده بندی

بازی‌های همبستگی اسلامی؛ راهیابی تیم ملی هندبال بانوان ایران به رده بندی

خبرگزاری تماشاگر - تیم ملی هندبال بانوان کشورمان به دیدار رده‌بندی بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی رسید.

  • کد خبر: 354077
  • 1404/08/28
  • بازدید:
  • 5

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، تیم ملی هندبال بانوان ایران در دیدار نیمه‌نهایی ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی به میزبانی ریاض عربستان، مقابل قزاقستان به میدان رفت و این بازی را واگذار کرد تا به بازی رده‌بندی این مسابقات برسد.
تیم ملی هندبال بانوان ایران که بعد از کسب عنوان دومی در گروه A نخستین بار در دیدار نیمه‌نهایی بازی‌های همبستگی

کشور‌های اسلامی حضور یافته بود، در نیمه نخست این دیدار بازی خوبی از خود نشان داد و با وجود اینکه ستاره رحمانیان، یکی از بازیکنان تاثیرگذار تیم ملی ایران، در دقایق ابتدایی این نیمه مصدوم شد، توانست اختلاف گل ۳ را به یک برساند تا این نیمه ۱۳-۱۴ به سود قزاق‌ها پایان یابد.
در نیمه دوم هم بازی نزدیک پیگیری شد، اما این قزاقستان بود که از تجربه و قدرت فیزیکی برتر خود نهایت استفاده را برد و با نتیجه ۲۶ -۲۹ به برتری رسید تا در فینال حریف ترکیه شود. ملی‌پوشان کشورمان نیز به رده‌بندی این مسابقات رسیدند و باید فردا مقابل ازبکستان برای کسب مدال برنز این بازی‌ها به میدان بروند. این بازی ساعت ۱۲:۳۰ فردا، پنجشنبه، ۲۹ آبان، برگزار می‌شود.
مسابقات هندبال بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ۳۰ آبان با معرفی قهرمان به پایان می‌رسد.

منبع: خبرگذاری صداوسیما
0 نظر

ترین ها
تحلیل عملکرد وزنه برداران ایران در ریاض؛ می توانستیم بهتر نتیجه بگیریم
تحلیل عملکرد وزنه برداران ایران در ریاض؛ می توانستیم بهتر نتیجه بگیریم

مربی تیم ملی وزنه‌برداری ایران گفت: با توجه به فاصله نزدیک مسابقات جهانی و بازی‌های کشورهای اسلامی، تیم ایران می‌توانست در ریاض عملکرد بهتری داشته باشد.

تاریخ: 1404/08/23 بازدید: 42
دلایل عملکرد پرانتقاد تیم ملی از زبان بیرانوند؛ توصیه گلر تیم ملی
دلایل عملکرد پرانتقاد تیم ملی از زبان بیرانوند؛ توصیه گلر تیم ملی

دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران گفت: نباید مردم و رسانه ها به بازیکنان تیم ملی رنگی نگاه و همه باید از ما حمایت کنند.

تاریخ: 1404/08/28 بازدید: 4
خلیل زاده: رسانه‌ها دنبال «قاتل بروسلی» هستند/ باعث استرس ما شده‌اید!

مدافع تیم ملی فوتبال ایران گفت: رسانه ها به دنبال قاتل بروسلی هستند و باعث شده اند تا بازیکنان تیم ملی دچار استرس شوند.

تاریخ: 1404/08/28 بازدید: 7
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar