ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - لویی‌مقدم: جودو شایسته طلای المپیک بود/ ملی‌پوشان از جان مایه گذاشتند

لویی‌مقدم: جودو شایسته طلای المپیک بود/ ملی‌پوشان از جان مایه گذاشتند

خبرگزاری تماشاگر - سرمربی تیم ملی جودو ناشنوایان با اشاره به سختی کم‌سابقه رقابت‌های این دوره گفت: ملی‌پوشان واقعاً از جان مایه گذاشتند؛ شایستگی‌ شان طلا بود اما مسابقه همیشه فراز و فرود دارد.

  • کد خبر: 354037
  • 1404/08/28
  • بازدید:
  • 4

به گزارش خبرنگار مهر از ژاپن، محمدرضا لویی‌مقدم سرمربی تیم ملی جودوی ناشنوایان ایران درباره عملکرد تیم و مسیر دشوار تا رسیدن به این بازیها و کسب چند مدال برنز گفت: ملی پوشان ما مبارزات بسیار خوبی انجام دادند و چیزی کم نگذاشتند و شایسته کسب مدال طلا بودند. ما چند مبارزه را با اختلاف بسیار کم از دست دادیم اما با این حال مدال برنز هم برای ما ارزش زیادی دارد. پشت این مدال زحمات فراوانی قرار دارد و هر کدام از ملی‌پوشان تمام توان خود را گذاشتند. وی افزود: پیش از اعزام شرایط بسیار سختی داشتیم. از کمبود اردوهای منظم گرفته تا محدودیت امکانات و حتی فشارهای روحی

اخبار مرتبط

  • مرز بین ورزش حرفه ای و ورزش معلولان در حال کمرنگ شدن

    بیشتر...
  • صعودِ بدون باخت تیم ملی «الف» والیبال ساحلی از مرحله مقدماتی

    بیشتر...
  • سمیعی: موفقیت تیم ملی نتیجه سال‌ها برنامه‌ریزی و تمرین است

    بیشتر...

که روی بچه‌ها بود همه باعث شده بود کارمان دشوار شود. با این وجود فدراسیون نهایت همکاری خود را داشت و ما هم تلاش کردیم با وجود تمام نواقص تیم را تا حد امکان آماده کنیم. به همین خاطر است که این موفقیت برایمان خیلی ارزشمندتر شده است. سرمربی تیم ملی جودو ناشنوایان با اشاره به سطح بالای رقابت‌ها در این دوره عنوان کرد: این دوره از بازی‌ها واقعاً سطح فنی بسیار بالایی داشت. جودو همیشه جزو رشته‌های اصلی ژاپن بوده اما حتی تیم میزبان نیز نتوانست در این دوره به مقام قهرمانی برسد و این موضوع نشان‌دهنده سختی مسابقات است. ما از همان ابتدا می‌دانستیم که مسیر ساده‌ای نداریم و باید برای هر امتیاز با تمام توان بجنگیم. وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: هدف اصلی ما این بود که دل مردم ایران را شاد کنیم. همه اعضای تیم فقط به این فکر می‌کردند که دست خالی برنگردیم و نتیجه‌ای بگیریم که مردم خوشحال شوند. امیدوارم توانسته باشیم تا حدی این هدف را محقق کنیم. لویی‌مقدم در پایان با قدردانی از ملی‌پوشان گفت: به تک‌تک بچه‌ها افتخار می‌کنم. با وجود همه سختی‌ها چیزی به نام ناامیدی در تیم ما وجود نداشت. این مدال نتیجه همدلی، تلاش و ایمان به توانایی‌های خودمان بود. مطمئنم در آینده نیز این تیم می‌تواند موفقیت‌های بزرگ‌تری به دست بیاورد.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
تحلیل عملکرد وزنه برداران ایران در ریاض؛ می توانستیم بهتر نتیجه بگیریم
تحلیل عملکرد وزنه برداران ایران در ریاض؛ می توانستیم بهتر نتیجه بگیریم

مربی تیم ملی وزنه‌برداری ایران گفت: با توجه به فاصله نزدیک مسابقات جهانی و بازی‌های کشورهای اسلامی، تیم ایران می‌توانست در ریاض عملکرد بهتری داشته باشد.

تاریخ: 1404/08/23 بازدید: 42
مرز بین ورزش حرفه ای و ورزش معلولان در حال کمرنگ شدن
مرز بین ورزش حرفه ای و ورزش معلولان در حال کمرنگ شدن

پیشرفت ورزش با اتکا به برنامه‌ریزی سیستماتیک، پذیرش نوآوری و سرمایه‌گذاری بر روی علم روز محقق خواهد شد و آینده ورزش ایران در گرو سرمایه‌گذاری روی استعدادهای ناب و بهره‌گیری از علوم روز است.

تاریخ: 1404/08/28 بازدید: 0
صعودِ بدون باخت تیم ملی «الف» والیبال ساحلی از مرحله مقدماتی

تیم ملی «الف» والیبال ساحلی ایران با برتری برابر ایتالیا، دیدارهای خود در مرحله مقدماتی بازی های المپیک ناشنوایان را بدون باخت تمام کرد و با ۴ برد متوالی راهی دور دوم مسابقات شد.

تاریخ: 1404/08/28 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar