تمرین آخر تیم ملی فوتبال ایران، از تقدیر طارمی تا مرور تاکتیکها
خبرگزاری تماشاگر - تیم ملی فوتبال کشورمان آخرین تمرین خود را در فیفادی آبان پشت سر گذاشت.
- کد خبر: 353929
- 1404/08/26
- بازدید:
- 3
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، ملی پوشان فوتبال ایران امروز آخرین جلسه تمرینی خود را پیش از دیدار نهایی رقابتهای العین در زمین تمرینی باشگاه العین برگزار کردند؛ با این تمرین پرونده تمرینات آمادهسازی تیم ملی در فیفادی آبان بسته شد.
پیش از آغاز تمرین، به مناسبت صدمین بازی ملی طارمی، با اهدای پیراهنی با شماره ۱۰۰ از سوی مهدی محمدنبی، امیر قلعهنوی از زحمات این بازیکن
قدردانی شد. پیش از اهدای این پیراهن، محمدنبی و قلعهنویی درباره جایگاه تیم ملی و تلاشهای طارمی در سالهای حضورش در تیم ملی سخن گفتند و از او تقدیر کردند.
بازیکنان با کارهای کششی و استقامتی تمرین خود را آغاز کردند و سپس در دو گروه به تمرینهای سرعتی پرداختند.
در بخش بعدی، ملیپوشان در قالب سه گروه، تمرینات حفظ توپ در فضاهای کوچک و بازی تکضرب را مرور کردند.
بازی درون تیمی و تمرین ضربات پنالتی دیگر بخشهای این تمرین یک ساعتی را تشکیل داد.
دیدار تیم ملی کشورمان برابر ازبکستان فردا ساعت ۱۹:۳۰ به وقت محلی در ورزشگاه هزاع بن خلیفه برگزار خواهد شد.
پس از پایان تمرین سرمربی تیم ملی با حضور در استادیوم هزاع بن زائد، دیدار تیمهای مصر و کیپورد را از نزدیک تماشا کرد و عملکرد این دو تیم که از رقبای بالقوه ایران در مرحله گروهی جام جهانی هستند، زیر نظر گرفت.


