روبرتو مانچینی ۹۰ روز دیگر به ایران میآید
خبرگزاری تماشاگر - تیم السد با هدایت سرمربی جدیدش در دهه سوم بهمنماه راهی ایران خواهد شد.
- کد خبر: 353587
- 1404/08/22
- بازدید:
- 2
طرفداری | ساعتی پیش، باشگاه السد قطر به صورت رسمی از انتصاب روبرتو مانچینی، سرمربی سرشناس ایتالیایی و سرمربی سابق تیم ملی عربستان، به عنوان سرمربی جدید خود خبر داد تا یکی از پر سر و صداترین تغییرات نیمفصل فوتبال آسیا رقم بخورد.
تیم السد قطر که در فصل جاری رقابتهای لیگ نخبگان قطر عملکرد ضعیفی داشته و با کسب تنها دو امتیاز از چهار بازی، در شرایطی بحرانی قرار دارد، ساعتی پیش روبرتو مانچینی را بهعنوان
سرمربی جدید خود انتخاب کرد . مدیران باشگاه قطری امیدوارند با حضور مانچینی، تیم از بحران خارج شود و بتواند جایگاه خود را در جدول بهبود ببخشد. یکی از نکات جالب در آغاز کار مانچینی، دیدار حساس مقابل تراکتور ایران است. السد در هفته هفتم این رقابتها و در تاریخ ۲۱ بهمن باید به مصاف نماینده ایران برود؛ دیداری که از اهمیت زیادی برای قطریها برخوردار است، هرچند ممکن است تا آن زمان صعود تراکتور به مرحله بعد قطعی شده باشد و این تیم بدون فشار خاصی وارد زمین شود.
بیشتر بخوانید: دستمزد روبرتو مانچینی در السد، بسیار کمتر از تیم ملی عربستان مانچینی در دوران حضورش روی نیمکت تیم ملی عربستان هرگز مقابل تیمهای ایرانی قرار نگرفته بود، اما با توجه به سابقه کار در فوتبال آسیا، به نظر میرسد شناخت خوبی از فوتبال ایران دارد و تقابل او با تراکتور میتواند یکی از بازیهای جذاب این فصل لیگ نخبگان قطر باشد.


