سرژ اوریه و مورد جالب؛ شروع ریکاوری در دبی بهجای تهران
خبرگزاری تماشاگر - بازیکن مصدوم پرسپولیس چند روز ابتدایی تمرینات پرسپولیس را به جای حضور در تهران در دبی امارات پشت سر گذاشت و امروز به جمع سرخپوشان بازگشت.
- کد خبر: 353558
- 1404/08/22
- بازدید:
- 2
طرفداری | سرژ اوریه پس از چند روز حضور در دبی برای پشتسر گذاشتن دوران ریکاوری، امروز به تمرینات سرخپوشان بازگشت.
سرژ اوریه، مدافع گرانقیمت پرسپولیس که سابقه حضور در تیمهای بزرگی مانند پاریسنژرمن و تاتنهام را دارد، در تابستان با هیاهوی زیادی به جمع سرخپوشان پیوست؛ اما از آغاز فصل با بدشانسیهایی چون بیماری و مصدومیتهای متوالی مواجه شد. این بازیکن تاکنون تنها در سه دیدار برای پرسپولیس به میدان رفته است
که اولین آن، دیدار مقابل ذوبآهن در دوران سرمربیگری وحید هاشمیان بود. مدافع ساحلعاجی سرخها پس از مصدومیت در بازی برابر استقلال خوزستان ، جای خود را به یعقوب براجعه داد و در روزهای ابتدایی تعطیلات فیفادی برای استراحت و درمان به دبی سفر کرد. با این حال، اقامت او در امارات بیشتر از حد انتظار طول کشید تا بازگشت دیرهنگامش به تهران، تعجب برخی از هواداران را برانگیزد. بر اساس اعلام باشگاه، اوسمار ویرا سرمربی پرسپولیس، با درخواست این بازیکن برای انجام ریکاوری در دبی موافقت کرده بود و حالا اوریه پس از چند روز تمرینات اختصاصی در شرایط مساعدی قرار دارد.
آسیبدیدگی جدید این مدافع چندان جدی گزارش نشده و گفته میشود در صورت تأیید کادر پزشکی، احتمال بازگشت او به ترکیب پرسپولیس در دیدار برابر تراکتور تبریز وجود دارد. تصمیم نهایی در این خصوص به نظر کادر فنی جدید سرخپوشان و نتایج بررسیهای پزشکی در روزهای آینده بستگی دارد.


