ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - پیمان اکبری: نباید همیشه از تیم ملی والیبال انتظار برد داشت

پیمان اکبری: نباید همیشه از تیم ملی والیبال انتظار برد داشت

خبرگزاری تماشاگر - سرمربی تیم ملی والیبال ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی گفت: درست نیست که همیشه روی بازیکنان فشار باشد و تنها از تیم ملی والیبال ایران انتظار برد داشته باشیم. اگر ببری همه می‌گویند وظیفه بوده است و اگر برنده نشویم اتفاقات دیگری می‌افتد.

  • کد خبر: 352982
  • 1404/08/17
  • بازدید:
  • 6

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم ملی والیبال ایران در سومین مسابقه خود از بازی‌های کشور‌های اسلامی مقابل ترکیه به پیروزی رسید.
پیمان اکبری در مورد این مسابقه بیان کرد: به بازیکنان تیم ملی والیبال ایران که بازی خوبی را مقابل ترکیه انجام دادند، خسته نباشید می‌گویم. ما ست اول را بدلیل بازی خوب ترکیه ازدست دادیم. ترکیه تیم خوبی است و چند نفر از بازیکنان این تیم در رقابت‌های جهانی حضور داشتند.
وی اظهار داشت: سعی کردیم نقاط ضعف ترکیه را به خوبی شناسایی کنیم. در مجموع با برنامه‌ریزی و تمرکز بازیکنان تیم توانستیم

اخبار مرتبط

  • نتایج ورزشکاران ایران در روز نخست بازی‌های کشور‌های اسلامی

    بیشتر...
  • انتخابات هیات اجرایی ISSA اردیبهشت سال آینده در ریاض برگزار می‌شود

    بیشتر...
  • بازی‌های کشورهای اسلامی؛ سومین پیروزی تیم ملی والیبال ایران

    بیشتر...

با برتری بازی را به اتمام برسانیم. این انتظار از ما می‌رفت که امروز برنده باشیم.
اکبری ادامه داد: درست نیست که همیشه روی بازیکنان فشار باشد و تنها از تیم ملی والیبال ایران انتظار برد داشته باشیم. اگر ببری همه می‌گویند وظیفه بوده است و اگر برنده نشویم اتفاقات دیگری می‌افتد. ما هنوز به فینال نرسیده‌ایم و باید در دوبازی دیگر مقابل چاد و عربستان پیروز شویم.
کاظمی: هیچ تیمی نمی‌تواند ما را به چالش بکشد یوسف کاظمی، سرعتی‌زن تیم ملی هم در مورد این مسابقه گفت: بازی سختی پیش رو داشتیم و ذهن‌های خود را برای این مسابقه آماده کرده بودیم. ترکیه بعد از ایران یکی از بهترین تیم‌های این تورنمنت است و به نظرم بازیکنان با کیفیتی دارد.
سرعتی زن تیم ملی والیبال ایران افزود: بازی در ست اول برای ما گره خورد و نتوانستیم آن طور که باید و شاید به بازی برگردیم، اما روند تیم ما رو به بالاست و در جریان مسابقه خیلی زود خودمان را پیدا می‌کنیم.
وی در پایان گفت: فکر نمی‌کنم تیمی در این تورنمنت باشد که بتواند ما را به چالش بکشاند. به سرمربی تیم و بازیکنان خسته نباشید می‌گویم که امروز برد خوبی را توانستیم بدست بیاوریم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
0 نظر

ترین ها
آغاز هفته ۴ لیگ قهرمانان اروپا؛ شکست رئال مادرید و پاری سن ژرمن
آغاز هفته ۴ لیگ قهرمانان اروپا؛ شکست رئال مادرید و پاری سن ژرمن

هفته دوم دور گروهی فصل ۲۶ - ۲۰۲۵ فوتبال لیگ قهرمانان اروپا به پایان رسید.

تاریخ: 1404/08/14 بازدید: 25
اتلتیکو مادرید ۳ - ۱ لوانته/ گریزمن به کمک سیمئونه آمد
اتلتیکو مادرید ۳ - ۱ لوانته/ گریزمن به کمک سیمئونه آمد

در جریان دیداری از هفته دوازدهم لالیگا، اتلتیکو مادرید در خانه مقابل لوانته با نتیجه ۱ - ۳ به پیروزی رسید.

تاریخ: 1404/08/17 بازدید: 2
نتایج ورزشکاران ایران در روز نخست بازی‌های کشور‌های اسلامی

در نخستین روز رسمی بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض ورزشکاران ایران در هفت رشته به رقابت پرداختند.

تاریخ: 1404/08/17 بازدید: 2
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar