ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - رحمتی: به نتیجه هفته قبل گل گهر توجهی نداریم و برای پیروزی به زمین خواهیم رفت

رحمتی: به نتیجه هفته قبل گل گهر توجهی نداریم و برای پیروزی به زمین خواهیم رفت

خبرگزاری تماشاگر - سرمربی خیبر فردا تیمش را در بازی خانگی مقابل گل گهر برای پیروزی به زمین خواهد فرستاد.

  • کد خبر: 351871
  • 1404/08/08
  • بازدید:
  • 2

طرفداری |  خرم آبادی‌ها پس از شکست هفته پیش مقابل چادرملو، مقابل تیمی قرار می‌گیرند که از خودشان زخم‌خورده‌تر است. گل گهری‌ که هفته گذشته با ۵ گل مقابل تراکتور شکست خورد.
سید مهدی رحمتی، سرمربی تیم خیبر خرم آباد امشب در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل گل گهر سیرجان با تبریک روز مربی بیان کرد: ما شناخت خیلی خوبی از تیم حریف داریم و کادر فنی خوبی همانند آقای تارتار دارند که مربی باتجربه‌ای است. بازیکنان خوب و ارزنده‌ای دارند و تیم خوبی هستند.
وی ادامه داد: به نتایج هفته قبل گل گهر سیرجان توجهی نداریم و با آمادگی کامل از لحاظ ذهنی و جسمی آماده بازی فردا هستیم تا در حضور تماشاگران خوب خودمان بتوانیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم.
رحمتی افزود: این سه امتیاز

اخبار مرتبط

  • رحمتی: مقابل چادرملو کار بسیارسختی داریم اما دنبال نتیجه‌ای آبرومند هستیم

    بیشتر...
  • رحمتی و مات‌کردن هاشمیان؛ تنها تیم بدون باخت لیگ؟ ممنون اما ما از دیار فلک الافلاکیم!

    بیشتر...
  • رحمتی: بازیکنانم با تمام وجود جنگیدند؛ «مرادی» مزد صبر و تلاشش را گرفت

    بیشتر...

برای ما بسیار حائز اهمیت است و همه بازیکنان تیمم شرایط را می‌دانند. به واسطه اینکه هفته قبل بازی‌ای که مستحق برد بودیم نتوانستیم سه امتیاز را بدست آوریم و تمام تلاشمان را خواهیم کرد در استادیوم خانگی خودمان در حضور هواداران پرشورمان بتوانیم موفق باشیم.
سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌ آباد اظهار کرد: ما در بازی قبل مستحق باخت نبودیم و چه بسا اگر آن پنالتی گل می‌شد و ما جلو می‌افتادیم می‌توانستیم سه امتیاز بازی را بدست بیاوریم.
وی یادآور شد: بازی فردا از این نظر برای ما اهمیت دارد که ما نتوانستیم از بازی قبل امتیاز بگیریم و با توجه به میزبانی خودمان باید حتما این بازی را در حضور هواداران ببریم.
رحمتی بیان کرد: گل گهر بازیکنان باتجربه و کادر فنی مجربی دارد و به همین دلیل است که می‌گویم به بازی قبل آنها توجهی نداریم چون اینقدر تجربه دارند که بتوانند از لحاظ روحی روانی خود را بازسازی کنند. ما تمام سعی و تلاشمان را کردیم در طول هفته روی نقاط ضعف و قوت گل گهر کار کنیم و بازیکنان را از لحاظ روحی و روانی و فنی آماده بازی فردا کنیم.
سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌ آباد یادآور شد: علی شجاعی برای بازی فردا به دلیل محرومیت نمی‌تواند تیم را همراهی کند و بقیه بازیکنان در صحت و سلامت هستند تا بتوانند به خیبر کمک کنند.
وی خطاب به هواداران گفت: از آنها خواهش می‌کنم چون این را در بازی‌های قبلی نشان دادند و تمام تمرکزشان تشویق تیم خیبر باشد و با این کار به بازیکنان انگیزه بدهند و تا دقیقه پایانی حمایت آنها را داشته باشیم.

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
اعلام برنامه دیدار‌های هفته نهم لیگ برتر بسکتبال
اعلام برنامه دیدار‌های هفته نهم لیگ برتر بسکتبال

سازمان لیگ بسکتبال برنامه دیدار‌های هفته نهم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور را اعلام کرد.

تاریخ: 1404/08/06 بازدید: 29
خانواده صابر کاظمی هنوز امیدوار است
خانواده صابر کاظمی هنوز امیدوار است

مربی تیم ملی والیبال نوجوانان و همشهری صابر کاظمی گفت: صابر هنوز روی تخت بیمارستان است و خانواده‌اش امیدوار است. ما هم باید باعث دلگرمی خانواده‌اش شویم.

تاریخ: 1404/08/09 بازدید: 0
ناراحتی شدید علیرضا بیرانوند از تساوی تراکتور مقابل پرسپولیس

دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور از دریافت گل دقایق پایانی‌اش بسیار عصبانی به نظر می‌رسید.

تاریخ: 1404/08/08 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar