ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - حال استعداد دفاعی فوتبال ایران روی نیمکت‌های سرد روسیه خوب نیست

حال استعداد دفاعی فوتبال ایران روی نیمکت‌های سرد روسیه خوب نیست

خبرگزاری تماشاگر - مدافع ایرانی اخمت گروزنی در شب شکست تیمش مقابل سوچی بازهم نیمکت‌نشین بود.

  • کد خبر: 351435
  • 1404/08/06
  • بازدید:
  • 2

طرفداری | محمدمهدی زارع همچنان از ترکیب اصلی اخمت دور مانده و برای پنجمین هفته متوالی فرصت بازی در لیگ برتر روسیه را به دست نیاورد.
محمدمهدی زارع که پس از انتقال از گل‌ گهر سیرجان به فوتبال روسیه، تنها در دو مسابقه برای اخمت به میدان رفته بود، در دیدار برابر سوچی قعرنشین نیز روی نیمکت نشست و حتی با وجود عملکرد ضعیف خط دفاعی تیمش، وارد زمین

اخبار مرتبط

  • هایلایت و بیوگرافی ولادیمیر ایلین، مهاجم روس لینک‌شده به پرسپولیس؛ از سنت پترزبورگ تا وورونژ

    بیشتر...
  • جدایی زارع، رزاقی نیا و رزاق پور برایمان سخت بود؛ هافبک گل گهر: من هم پیشنهادهای خوبی داشتم

    بیشتر...
  • تیم امید و غیبت چند بازیکن نامی از تیم‌های مطرح

    بیشتر...

نشد. اخمت گروزنی شب گذشته در ورزشگاه خانگی خود، اخمت آرنا، به مصاف سوچی رفت و در شرایطی که امید زیادی به پایان روند ناکامی‌های اخیر داشت، با نتیجه ۲-۴ شکست خورد تا با ۱۶ امتیاز و یک پله سقوط، در جایگاه نهم جدول رده‌بندی لیگ روسیه قرار بگیرد.
زارع ۲۲ ساله در دوازده هفته سپری‌شده از فصل جاری، تنها یک‌بار مقابل زسکا مسکو به‌عنوان بازیکن جانشین وارد زمین شده و یک‌بار نیز در ترکیب اصلی برابر روستوف بازی کرده است. او در سایر مسابقات نیمکت‌نشین بوده و هنوز نتوانسته جایگاهی ثابت در ترکیب تیم روسی پیدا کند. مدافع سابق گل‌ گهر که در چند اردو همراه تیم ملی ایران نیز حضور داشته، در آنجا هم تاکنون فرصت بازی رسمی به دست نیاورده و همچنان در انتظار اولین حضور جدی خود با پیراهن تیم ملی است.

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی

تیم فوتبال المپیاکوس در هفته هشتم رقابت های سوپرلیگ یونان با درخشش لژیونر ایرانی خود برابر آاک آتن به پیروزی رسید.

تاریخ: 1404/08/05 بازدید: 21
رقابت‌های تنیس فجیره؛ ایران جواز حضور در نیمه‌نهایی را کسب کرد
رقابت‌های تنیس فجیره؛ ایران جواز حضور در نیمه‌نهایی را کسب کرد

تیم ملی تنیس ایران در ادامه رقابت‌های تنیس فجیره امارات، کویت را هم شکست داد تا شاگردان امید سوری به روند پیروزی‌های خود ادامه دهند.

تاریخ: 1404/08/06 بازدید: 0
چمی‌پا دومین فینالیست بوکس پسران ایران

نماینده وزن ۵۴ کیلوگرم ایران نیز موفق شد به دیدار نهایی مسابقات بوکس بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین راه پیدا کند.

تاریخ: 1404/08/06 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar