احتمال ممنوعیت پرتاب اوت مخاطرهآمیز در لیگ برتر؛ زهره هراتیان هشدار داد!
خبرگزاری تماشاگر - به نظر میرسد با ورود رسمی ایفمارک، احتمال ممنوعیت پرتابهای اوت خطرناک در مسابقات لیگ برتر بسیار جدی شده است.
- کد خبر: 350961
- 1404/08/03
- بازدید:
- 12
طرفداری | مصدومیت اخیر فیاض میردورقی در فضای مجازی بازتاب گستردهای داشت و بسیاری از کارشناسان نسبت به انجام پرتابهای نمایشی در زمین فوتبال هشدار دادهاند.
پس از مصدومیت فیاض میردورقی بازیکن تیم فوتبال استقلال خوزستان در دیدار مقابل ملوان بندرانزلی هنگام اجرای یک پرتاب اوت آکروباتیک، مرکز پزشکی ایفمارک به
این حادثه واکنش نشان داد؛ واکنشی که ممکن است به ممنوعیت رسمی این نوع پرتاب خطرناک در فوتبال ایران منجر شود. دکتر زهره هراتیان، رئیس مرکز پزشکی ایفمارک، در گفتوگویی ضمن ابراز نگرانی از تکرار چنین حرکاتی گفت: بارها درباره انجام حرکات مخاطرهآمیز که سلامت بازیکنان را تهدید میکند به تیمها هشدار دادهایم. به پزشکان تیمها نیز تأکید شده که به بازیکنان خود اطلاع دهند تا از اجرای این نوع پرتاب اوت دستی خودداری کنند.
هراتیان افزود: اگر به صحنه مصدومیت بازیکن استقلال خوزستان نگاه کنید، مشخص است که خطر شکستگی گردن و حتی آسیبهای نخاعی بهطور جدی او را تهدید میکرد. چنین حرکاتی باید برای همیشه از فوتبال ما حذف شوند.


