ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - بازیکنان پرسپولیس متحد شدند / عکس

بازیکنان پرسپولیس متحد شدند / عکس

خبرگزاری تماشاگر - بازیکنان پرسپولیس با انتشار یک استوری مشترک از هواداران خواستند روز جمعه این تیم را تنها نگذارند‌.

  • کد خبر: 350661
  • 1404/08/01
  • بازدید:
  • 8

طرفداری |  پرسپولیسی‌ها این روزها وضعیت سختی را سپری می‌کنند و اوضاع مدیریت و کادرفنی‌شان مشخص نیست و درون زمین هم نتایج خوبی کسب نمی‌کنند. با این‌حال سرخ‌ها برای پیروزی در بازی فردا مقابل ذوب آهن تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیرند.
در شرایط حساس این روزهای سرخپوشان، تمام بازیکنان پرسپولیس با انتشار متنی مشترک در صفحات شخصی خود، هواداران را به حمایت و اتحاد پیش از بازی حساس مقابل ذوب‌آهن دعوت کردند.
متن منتشرشده که نخستین‌بار توسط افشین پیروانی ، مدیر تیم پرسپولیس،

اخبار مرتبط

  • پرسپولیس - ذوب آهن؛ سرخ‌ها در بلاتکلیفی محض، میل شکار گاندو دارند | پیش بازی

    بیشتر...
  • سرژ اوریه و ورود به گود لیگ برتر از فردا

    بیشتر...
  • هاشمیان: ۱۰ بار دیگر هم به ایران برگردم، سبکم همین است؛ اگر باوجدان باشیم، می‌دانیم که مربی فقط مسئول وضعیت نیست

    بیشتر...

منتشر شد، اکنون به شکل هماهنگ در استوری همه بازیکنان از جمله امید عالیشاه، علی علیپور، محمد عمری، محمدحسین کنعانی‌ زادگان، پیام نیازمند و سایر اعضای تیم بازنشر شده است. در این پیام احساسی آمده است: امروز نیز، در میانه‌ی روزهای دشوار، بیش از هر زمان دیگری به حضور شما نیاز داریم. جمعه روزِ حضور است؛ روزی برای فریاد زدن نام مقدس پرسپولیس، برای ایستادن کنار تیمی که در همواره تاریخ تنها با عشق شما معنا پیدا کرد. جمعه دوباره یکدل و یک‌صدا، کنار تیم محبوب‌مان می‌ایستیم تا نشان دهیم پرسپولیس بزرگ، نه تنها یک باشگاه، که یک فلسفه است؛ یک روح مشترک در وجود میلیون‌ها هوادار عاشق. نامی که هیچ طوفان سختی توان خاموشی‌اش را ندارد و هر بار، از میان سختی‌ها، راه خود را به سوی پیروزی‌های پیاپی و قله‌های موفقیت باز خواهد کرد. نامت ماندگار باد، ای محبوب من، ای آزاده، ای پرسپولیس کبیر‌.
عکس از استوری مشترک بازیکنان پرسپولیس
استوری مشترک بازیکنان پرسپولیس  

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
فولاد هرمزگان قهرمان لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور شد
فولاد هرمزگان قهرمان لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور شد

تیم فولاد هرمزگان با برتری ۳ بر صفر مقابل هدف سمنان، در فاصله یک هفته مانده به پایان فصل لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور، عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن خود کرد.

تاریخ: 1404/07/30 بازدید: 20
پرسپولیس - ذوب آهن؛ سرخ‌ها در بلاتکلیفی محض، میل شکار گاندو دارند | پیش بازی
پرسپولیس - ذوب آهن؛ سرخ‌ها در بلاتکلیفی محض، میل شکار گاندو دارند | پیش بازی

تلاش برای زنده‌ماندن بین دو تیمی که این روزها وضعیت خوبی ندارند؛ هاشمیان یا حدادی فر، پیروزِ تقابل بازیکنان سابق و مربیان فعلی پرسپولیس و ذوب آهن کدام یک خواهد بود؟

تاریخ: 1404/08/01 بازدید: 6
افتخار آفرینان تکواندو پاداش نقدی خود را دریافت کردند + فیلم

ملی پوشان پومسه کشورمان با حضور در هتل کادر سرپرستی کاروان اعزامی به سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ حواله پاداش نقدی خود را دریافت کردند.

تاریخ: 1404/08/01 بازدید: 5
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar