ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - درد و دل دختران روئینگ ایران و درخواست کمک از مسئولان + فیلم

درد و دل دختران روئینگ ایران و درخواست کمک از مسئولان + فیلم

خبرگزاری تماشاگر - اعضای تیم ملی روئینگ دختران ایران بعد از کسب چهار مدال ارزشمند در مسابقات قهرمانی آسیا با انتشار ویدئویی از وضعیت بد این رشته گلایه کرده و از مسئولین خواسته اند تا به داد روئینگ برسند.

  • کد خبر: 350354
  • 1404/07/30
  • بازدید:
  • 3

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا در هایفونگ ویتنام با ۵ مدال برای نمایندگان کشورمان به پایان رسید. ۵ مدالی که با سختی زیاد برای ورزشکاران ایران بدست آمد، بدون امکانات، بدون تجهیزات، بدون رقابت های تدارکاتی و با فاصله نسبت به رقبا. تیم روئینگ چهار نفره ایران در فینال این رقابتها به دلیل مصدومیت یکی از نفرات فینال و شانس مدال را از دست داد.
این مدال در حالی از دست رفت که تیم زنان روئینگ سالهاست در مسابقات قهرمانی آسیا و حتی بازیهای آسیایی دوره قبل صاحب مدال در این ماده شده بود و این بار بعد از سالها این مدال را در شرایطی از دست داد که هیچ فرد جایگزینی برای نفر چهارم نداشت و تیم با حداقل نفرات راهی مسابقات شده بود.
البته شرایط به همین جا ختم نمی شد بلکه تیم مردان هم شرایط برابری داشت. این تیم نیز با حداقل نفرات راهی مسابقات شد و نتایج دلچسبی کسب نکرد. قایقرانی روئینگ مردان چند سالی بود که به دلیل عدم استعدادیابی و سرمایه گذاری در سالهای گذشته دچار افول شده بود و این روزها خود را در میادین بین المللی نشان می دهد و نتایج بدست آمده نیز تنها به واسطه چند تک ستاره ثبت می شود.
دختران روئینگ ایران سال قبل در بازیهای المپیک پاریس به واسط انتشار فیلم انتقادی یکی از ورزشکاران وارد یک حاشیه شد اما این بار بعد از مسابقات قهرمانی آسیا سه نفر از اعضای تیم روئینگ زنان ایران با انتشار فیلمی از وضعیت نگران کننده این رشته در فاصله یک سال مانده تا بازیهای آسیایی ناگویای ژاپن گفتند.
درد و دل دختران روئینگ ایران و درخواست کمک از مسئولان + فیلم
مهسا جاور: به داد تیم روئینگ برسید پاروزن تیم ملی قایقرانی روئینگ ایران با اشاره

اخبار مرتبط

  • صعود تیم‌های ملی پدل ایران به نیمه‌نهایی قهرمانی آسیا

    بیشتر...
  • ۱۶ آذرماه؛ پیشنهاد هیات رئیسه روئینگ برای برگزاری مجمع انتخابات

    بیشتر...
  • دختران پدل ایران با اقتدار عربستان را شکست دادند

    بیشتر...

به اینکه در روز آخر مسابقات از رقابت در ماده چهار نفره به دلیل مصدومیت یکی از ورزشکاران جا مانده اند و نفر جایگزین هم نداشته اند، گفت: ما از فینال قایق چهار نفره جا ماندیم یکی از بچه های ما بعد از کسب مدال در فینال حال خوبی نداشت و ما یک مدال را از دست دادیم. نفر جایگزین هم برای سر خط رفتن نداشتیم.
پاروزن المپیکی ایران در بازیهای سال ۲۰۲۴ پاریس بیان کرد: روئینگ یک سال است که از قایقرانی جدا شده است ما قایقرانان روئینگ خوشحال بودیم اما امسال خبرهای خوبی در راه نبوده است. با شرایط زندگی، ما هر ماه در اردو هستیم و اردوهای طولانی مدت داریم اما نتیجه ای که باید را بدست نمی آوریم.
وی در بخش دیگری از ویدئوی منتشر شده می گوید: هر مدالی که ورزشکاران می گیرند زندگی شان را برای آن می گذارند. رشته روئینگ همیشه مدال داشته است. ما همیشه به چین می باختیم اما الان این فاصله پررنگ تر شده و این اتفاق بدتر و پررنگ تر شده است. کاش بیاییم نقط ضعف ها را ببینیم. یک سال تا ناگویا مانده است و زمان زیادی نداریم باید با حقیقت روبرو شویم و این حقیقت رشته ما دیده شود. کار خیلی سختی داریم، خیلی مشکل داریم و باید به داد تیم روئینگ برسیم.
زینب نورزی: مسئولین مشکلات روئینگ را حل کنند دختر قایقران کشورمان که در مسابقات قهرمانی آسیای ویتنام صاحب یک طلا و یک نقره شده است در این ویدئو می گوید: این بسیار ناراحت کننده است و امیدوارم مسئولین مشکلات و دغدغه ما را بتوانند حل کنند.
وی ادامه داد: در شرایط تمرین و بحث مربیان ما شرایط خوبی نداریم و این ناراحت کننده است و دغدغه اصلی ما ورزشکاران است. رقابت های قهرمانی آسیا محکی بود برای ما، ولی برای بازیهای آسیایی باید خیلی محکم تر پیش برویم. با این اتفاقات که سال پیش افتاده و دیگر نباید تکرار شوند، برنامه ریزی بهتری برای بازیها داشته باشیم.
ملی پوش روئینگ کشورمان بیان کرد: پشت سر هر مدالی خیلی سختی هست. این سختی ها را به جان دیدیم تا آن مدال را بگیریم. امیدواریم در این راه کمک کنند و مشکلات را حل کنند. این خیلی ناراحت کننده است تیم روئینگ با این شرایط اوضاع خوبی ندارد.
کیمیا زارعی: اگر مدال طلای ناگویا را می خواهند به داد ما برسند دیگر قایقران تیم ملی روئینگ ایران هم که در این رقابت ها در ماده سنگین وزن دو نفره صاحب مدال طلا شده است، گفت: یک سال قبل بازیهای آسیایی است و اینجا محک خوبی برای آنالیز دیگر تیم های آسیایی و خود ما بود. ما امسال در نبود کشورهایی مثل چین و ژاپن به سختی توانستیم، تاکید می کنم به سختی توانستیم جایگاه های سال قبل را حفظ کنیم و این تمام حس کردن ما از این شرایط به واسطه تجربه ما می آید.
وی تاکید کرد: از لحاظ آمادگی بدنی و آنچه که نیاز ما بود نسبت به رقبا عقب تر بودیم و از خیلی از کشورها عقب تر هستیم به جز کشور چین و ژاپن که شرایط شان فرق دارد.
کیمیا زارعی افزود: تمام کشورهای آسیایی خود را از آسیا جدا کرده اند و با علم اروپا و امکانات آنها تمرین می کنند. اگر مدال طلای ناگویا را می خواهیم و خواسته اصلی ما ورزشکاران هم همین است و فدراسیون هم قول آن را به وزارت داده است باید در حد همان طلای آسیا علم داشته باشیم و پشتوانه برای ورزشکاران داشته باشیم. امیدوارم صدای ما برسد به گوش کسانی که می توانند کاری برای ما کنند. این دغدغه ما ورزشکاران بود که آمدیم جلوی دوربین و حرف خود را زدیم.
videoFile0 seconds of 4 minutes, 24 secondsVolume 90%Press shift question mark to access a list of keyboard shortcutsمیانبرهای صفحه کلیدEnabledDisabledپخش/توقفSPACEافزایش صدا↑کاهش صدا↓پرش به جلو→پرش به عقب←زیرنویس روشن/خاموشcتمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهfبی صدا/با صداmپرش %0-9x0.5x1x1.25x1.5x2پخش زنده00:0000:0004:24

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
اسکوچیچ: قهرمان ایران را دست کم نگیرید
اسکوچیچ: قهرمان ایران را دست کم نگیرید

سرمربی تیم فوتبال تراکتور، پس از پیروزی تیمش مقابل شارجه امارات در لیگ نخبگان آسیا، تأکید کرد که شاگردانش عملکردی فوق‌العاده داشتند و شایسته این برد بودند.

تاریخ: 1404/07/28 بازدید: 29
بخشدار ویژه خارگ: دستگاه‌های اجرایی برای مخاطرات پاییز آماده باشند
بخشدار ویژه خارگ: دستگاه‌های اجرایی برای مخاطرات پاییز آماده باشند

خارگ - بخشدار ویژه خارگ بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی این بخش برای مقابله با مخاطرات احتمالی فصل پاییز و ضرورت هم‌افزایی بین‌بخشی در خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد.

تاریخ: 1404/07/30 بازدید: 0
کشف بیش از یک کیلوگرم شیشه و هروئین در بندرانزلی؛۴ قاچاقچی دستگیر شد

انزلی– فرمانده انتظامی بندرانزلی از کشف بیش از یک کیلوگرم مواد مخدر از نوع شیشه و هروئین در عملیات‌های جداگانه خبر داد و گفت: در این راستا ۴ سوداگر مرگ دستگیر شدند.

تاریخ: 1404/07/30 بازدید: 1
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar