ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - تربیت جوانان مؤمن هدف اصلی دوره هم‌افزایی ارکان مسجد است

تربیت جوانان مؤمن هدف اصلی دوره هم‌افزایی ارکان مسجد است

خبرگزاری تماشاگر - اراک – فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: تربیت جوانان مؤمن و انقلابی، هدف اصلی دوره هم‌افزایی ارکان مسجد در محلات اسلامی است.

  • کد خبر: 350339
  • 1404/07/29
  • بازدید:
  • 1

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار مرتضی عمومهدی در دوره هم‌افزایی ارکان مسجد که با هدف تقویت نقش تربیتی مساجد در استان مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدای شکل‌گیری انقلاب اسلامی، هدف تشکیل حکومت اسلامی و حکمرانی دینی در مقابل دموکراسی‌های غربی بوده است.
وی افزود: جمهوری اسلامی متشکل از دو واژه جمهوری و اسلامی است و باید احکام دینی را زیر چتر دین خدا به جهانیان معرفی کرد.
فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به نقش مساجد در تحقق این هدف گفت: مساجد باید به عنوان کانون‌های فرهنگی و اجتماعی فعال شوند و بسیج مستضعفین با راه‌اندازی گروه‌های جهادی و خدمت‌رسانی، این نقش را ایفا کند.
وی با اشاره به دهه اول

اخبار مرتبط

  • سردار حسن‌زاده: با هر گروه مسلحی که ناامنی ایجاد کند مقابله می‌کنیم

    بیشتر...
  • سالن های ورزشی بسیج در اختیار مردم و کشور است

    بیشتر...
  • سردار قریشی: هدف ورزش پهلوانی کمک به نیازمندان و خدمت به مردم است

    بیشتر...

انقلاب اسلامی و چالش‌های آن دوره بیان کرد: مردم پس از پیروزی انقلاب در برابر کودتاها و ترورها ایستادگی کردند و دفاع مقدس نماد وحدت ملی در برابر توطئه‌های دشمنان بود.
عمومهدی ادامه داد: در سال‌های بعد، برخی مسئولان با الگوبرداری از بروکراسی غربی، مفهوم مردم‌سالاری دینی را کمرنگ کردند.
وی با تأکید بر نقش بسیج در تحقق فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر «بسیج از مردم و با مردم است» گفت: این مهم از طریق خدمت‌رسانی و احیای فرهنگ دینی محقق می‌شود.
فرمانده سپاه استان مرکزی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب گفت: باید سازوکار اداره کشور توسط مردم تقویت شود و این امر نیازمند همکاری میان ارکان بسیج، امامان جماعت و مسئولان محلی است.
وی افزود: در شرایط بحرانی مانند سیل و زلزله، حضور مردم نقش تعیین‌کننده‌ای داشته و بسیج به عنوان سازمان‌دهنده این فعالیت‌ها عمل کرده است.
عمومهدی با اشاره به ضرورت احیای مساجد به عنوان مراکز علمی و فرهنگی گفت: مساجد باید از حالت خاموشی خارج شده و با برنامه‌های متنوع، زمینه جذب جوانان فراهم شود.
وی تأکید کرد: ایجاد قرارگاه‌های محله مردم‌سالار اسلامی با همکاری روحانیون و ارکان بسیج، زمینه‌ساز فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در محلات خواهد بود.
فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: تربیت جوانان مؤمن و انقلابی، لازمه تحقق اهداف انقلاب اسلامی و زمینه‌سازی برای ظهور حضرت حجت (عج) است.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
اسکوچیچ: قهرمان ایران را دست کم نگیرید
اسکوچیچ: قهرمان ایران را دست کم نگیرید

سرمربی تیم فوتبال تراکتور، پس از پیروزی تیمش مقابل شارجه امارات در لیگ نخبگان آسیا، تأکید کرد که شاگردانش عملکردی فوق‌العاده داشتند و شایسته این برد بودند.

تاریخ: 1404/07/28 بازدید: 29
راهکارهای تازه برای رفع مشکلات دندانپزشکی معلولان
راهکارهای تازه برای رفع مشکلات دندانپزشکی معلولان

در جلسه هم اندیشی معاونت توانبخشی سازمان بهزیستی با اعضای فرهنگستان علوم پزشکی، ضرورت توسعه خدمات دندانپزشکی ویژه افراد دارای معلولیت به بحث و بررسی گذاشته شد.

تاریخ: 1404/07/30 بازدید: 0
حرکت غیرعادی فرستادگان ترامپ در جریان سفر به اراضی اشغالی

منابع صهیونیست از اقدام غیرعادی فرستادگان ترامپ در جریان سفر آنها به اراضی اشغالی خبر دادند.

تاریخ: 1404/07/30 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar