شباب الاهلی 4-1 نسف قارشی؛ عزت اللهی درخشید؛ تیم اماراتی بدون آزمون هم در حمله قوی است
خبرگزاری تماشاگر - شباب الاهلی روند خوب خود در آسیا را ادامه داد.
- کد خبر: 350297
- 1404/07/29
- بازدید:
- 3

طرفداری | شباب الاهلی امارات که سعید عزتاللهی را در ترکیب خود داشت، سهشنبه شب در چارچوب هفته سوم لیگ نخبگان آسیا، میزبان نسف قارشی ازبکستان بود و موفق شد با نتیجه قاطع چهار بر یک به پیروزی دست یابد.
در این دیدار، سعید عزتاللهی، ملیپوش ایرانی شباب الاهلی، از ابتدا در ترکیب ثابت به میدان رفت و توانست
نقش مؤثری در پیروزی تیمش ایفا کند عزتاللهی در دقیقه ۲۷ پاس گل دوم شباب الاهلی را برای ویکتور رنان مهیا کرد و در دقیقه ۸۵ تعویض شد.
سردار آزمون، دیگر ملیپوش ایرانی این تیم، به دلیل مصدومیت، این مسابقه را از دست داده بود.
گلهای شباب الاهلی در این بازی توسط فدریکو کارتابیا (دقیقه ۸)، ویکتور رنان (دقیقه ۲۷)، متئوسائو (دقیقه ۴۱) و کاساردو لموس (دقیقه ۵+۹۰) به ثمر رسید تک گل نسف قارشی را نیز عبدالرحمتوف در دقیقه ۱۰ وارد دروازه میزبان کرد.
شباب الاهلی با کسب این پیروزی، ۷ امتیازی شد و به صورت موقت به رده دوم جدول صعود کرد در مقابل، نسف قارشی بدون امتیاز از سه بازی، در قعر جدول (رده دوازدهم) قرار گرفت.