گزینههای اصلی برای جانشینی درویش در پرسپولیس مشخص شدند
خبرگزاری تماشاگر - پرسپولیس بعد از چهار سال باید به دنبال مدیرعاملی جدید باشد.
- کد خبر: 349845
- 1404/07/27
- بازدید:
- 3

طرفداری | شب گذشته و به دنبال شکست پرسپولیس در هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر برابر خیبر خرمآباد ، رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس سرانجام بعد از ۴ سال حضور در این سمت، استعفا داد و با موافقت این استعفا با توسط هیات مدیره سرخپوشان، کار درویش در پرسپولیس به پایان رسید. با این
استعفا پیمان حدادی به رئیس هیات مدیره پرسپولیس به عنوان سرپرست تا انتخاب مدیرعامل جدید امورات باشگاه را در دست گرفت.
از همان شب گذشته گمانهزنیها در خصوص مدیرعامل جدید پرسپولیس آغاز شده و نامهای مختلفی مطرح شدهاند. به نقل از ایرنا، ۲ عضو فعلی هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گزینه اصلی برای جانشینی درویش در پرسپولیس هستند و به احتمال فراروان یکی از این اعضا به عنوان مدیرعامل جدید سرخپوشان منصوب خواهد شد.
همچنین هیات مدیره باشگاه پرسپولیس قرار است امروز با برگزاری جلسهای در خصوص آینده وحید هاشمیان سرمربی این تیم تصمیمگیری کند.