ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - هاشمیان: از نتایج پرسپولیس راضی نیستم

هاشمیان: از نتایج پرسپولیس راضی نیستم

خبرگزاری تماشاگر - سرمربی تیم پرسپولیس پس از باخت به خیبر اعتقاد داشت که فوتبال روی بدش را به سرخ‌ها نشان داده است.

  • کد خبر: 349746
  • 1404/07/26
  • بازدید:
  • 5

طرفداری |  وحید هاشمیان امشب اولین شکستش روی نیمکت پرسپولیس را تجربه کرد تا بیش از هر زمان دیگری فشارهای برکناری را حس کند.
خیبر در جریان هفته هفتم لیگ برتر فوتبال ایران امشب از ساعت ۱۸:۱۵ در ورزشگاه تختی خیبر میزبان پرسپولیس بود که این دیدار در نهایت با شکست ۲-۱ پرسپولیس به پایان رسید. وحید هاشمیان، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پس از پایان این دیدار، اظهار کرد: پیش‌بینی هر نتیجه‌ای را می‌کردیم غیر از این نتیجه، به نظرم نتیجه عادلانه نبود. از فرصت‌هایمان استفاده نمی‌کنیم اما طبیعتا من به عنوان سرمربی خودم از نتایج راضی نیستم. تمام تلاش خود را انجام دادیم اما در دقایق پایانی، فوتبال روی بد خود را به ما نشان داد. ما مستحق این نتیجه نبودیم.
وی افزود:

اخبار مرتبط

  • رحمتی و مات‌کردن هاشمیان؛ تنها تیم بدون باخت لیگ؟ ممنون اما ما از دیار فلک الافلاکیم!

    بیشتر...
  • پیشکسوت پرسپولیس: آقای هاشمیان، تو از گواردیولا بالاتر نیستی که نخواهی از دستیارانت کمک بگیری!

    بیشتر...
  • درویش دلسوزانه استعفا داد؛ عضو هیئت مدیره پرسپولیس: این ۳ گزینه را برای جانشینی وحید هاشمیان دنبال می‌کنیم

    بیشتر...

تیم حریف چند باخت داده بود و برابر ما فشرده بازی می‌کرد و ما آگاه بودیم و سراپا هجومی بازی کردیم. گلی که خوردیم عادلانه نبود. قبل از آن گل علی‌پور و عمری شانس‌های خوبی داشتند اما گل نشد. زمان بدی گل دوم را خوردیم و زمانی برای جبران نداشتیم.
او درباره داوری هم گفت: من به تصمیمات داور احترام می‌گذارم و داوری‌ها خوب بود.
هاشمیان درباره جو ورزشگاه هم گفت: طبیعتا جو ورزشگاه به سود خیبر بود اما طرفداران ما هم به خوبی ما را تشویق کردند.
سرمربی پرسپولیس همچنین گفت: پرسپولیس تیم بزرگی است و تماشاگران از ما قهرمانی می‌خواهند و حق آنهاست. ما ناراحت هستیم که نتوانسیتم آنها را خوشحال کنیم. امروز نتیجه عادلانه نبود. ما با تمام وجود بازی کردیم. امروز خیبر میزبانی خوبی انجام داد و پذیرایی خوبی هم انجام دادند.
هاشمیان در پایان تصریح کرد: ما در گل زدن خوب کار نمی‌کنیم اما فرصت‌های زیادی ایجاد می‌کنیم. سه روز است که بازیکنان ما از تیم ملی برگشته‌اند. بدشانس هستیم و به گل نمی‌رسیم و به سادگی روی ضربات ایستگاهی یا از بین چند بازیکن ما به راحتی به ما گل می‌زنند.
خلاصه بازی خیبر خرم آباد 2-1 پرسپولیس (لیگ برتر ایران - 05-1404) <!--/*--><![CDATA[/* ><!--*/ .tarafdari_embed_frame{position:relative;} .tarafdari_embed_frame .ratio {display:block;width:100%;height:auto;} .tarafdari_embed_frame iframe {position:absolute;top:0;left:0;width:100%; height:100%;border:none;} /*--><!]]>*/    

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
مهدی طارمی از المپیاکوس کنار گذاشته شد
مهدی طارمی از المپیاکوس کنار گذاشته شد

مهاجم ایرانی تیم فوتبال المپیاکوس که در این تیم هم نتوانسته جایگاه ثابتی را برای خود دست و پا کند از فهرست این تیم برای دیدار روز شنبه تیمش کنار گذاشته شد.

تاریخ: 1404/07/26 بازدید: 20
اندونزی به ژیمناستیک کاران صهیونیست ویزا نداد
اندونزی به ژیمناستیک کاران صهیونیست ویزا نداد

اندونزی از صدور ویزا برای ورزشکاران صهیونیست خودداری کرد و اعتراض تل آویو به این اقدام جاکارتا راه به جایی نبرد.

تاریخ: 1404/07/27 بازدید: 1
ماجرای کشتیِ آتش‌گرفته در سواحل یمن چه بود؟

درحالی که برخی خبرها مدعی حمله زیر دریایی آمریکایی به یک نفتکش ایرانی شده بود، اما خبرگزاری رویترز اعلام کرد که این نفتکش ایرانی نبوده و از عمان به سوی جیبوتی درحال حرکت بوده است.

تاریخ: 1404/07/27 بازدید: 3
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar