اگر کسی به غیر از علی علیپور برای پرسپولیس گل بزند، آنها میبازند!
خبرگزاری تماشاگر - کاپیتان با یک ضربه سر عالی دروازه تیم خیبر را باز کرد اما این گل در نهایت امتیازی برای سرخها نداشت.
- کد خبر: 349719
- 1404/07/26
- بازدید:
- 4

طرفداری | گل امید عالیشاه در دقایق پایانی مقابل خیبر، پایاندهنده طلسم گلزنی پرسپولیس بود، اما نتوانست مانع نخستین شکست فصل سرخپوشان شود؛ کاپیتانی که برای تیمش جنگید، اما ناجی ناکام لقب گرفت.
امید عالیشاه، کاپیتان تیم پرسپولیس، بار دیگر در نقش ناجی ظاهر شد اما اینبار گل او هم نتوانست مانع شکست سرخپوشان شود. در جریان دیدار مقابل خیبر خرم آباد ، عالیشاه در دقیقه ۸۲ با ضربه سری دقیق روی ارسال مرتضی پورعلیگنجی، دروازه دیناروند را گشود و بازی را به تساوی کشاند. این گل، بیستوششمین گل امید عالیشاه
با پیراهن پرسپولیس بود و او را همچنان در جایگاه دومین گلزن برتر فعلی سرخها نگه داشت. نکته جالب اینکه تا پیش از این بازی، تمام گلهای پرسپولیس در فصل جدید توسط علی علیپور به ثمر رسیده بود و عالیشاه نخستین بازیکنی شد که این طلسم را شکست. اما شادی پرسپولیسیها دوامی نداشت. پس از گل تساوی، حسین کنعانیزادگان بلافاصله توپ را از تور درآورد و برای حمله دوباره به میانه میدان رفت، با این حال تلاشهای بعدی شاگردان وحید هاشمیان، از جمله شوت مارکو باکیچ، به نتیجه نرسید.
در نهایت، خیبر خرم آباد با استفاده از فرصتطلبی بازیکنانش، گل دوم را به ثمر رساند و نخستین شکست فصل را به پرسپولیس تحمیل کرد؛ شکستی که فشارها بر نیمکت هاشمیان را به اوج رسانده است.
ضربه سر زیبای امید عالیشاه و گل تساوی پرسپولیس مقابل خیبر <!--/*--><![CDATA[/* ><!--*/ .tarafdari_embed_frame{position:relative;} .tarafdari_embed_frame .ratio {display:block;width:100%;height:auto;} .tarafdari_embed_frame iframe {position:absolute;top:0;left:0;width:100%; height:100%;border:none;} /*--><!]]>*/