ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - علیزاده: حفر چاه غیرمجاز با دستگاه پیشرفته در رودبار متوقف شد

علیزاده: حفر چاه غیرمجاز با دستگاه پیشرفته در رودبار متوقف شد

خبرگزاری تماشاگر - رشت- مدیر منابع آب منطقه مرکزی گیلان گفت: دستگاه حفاری غیرمجاز و بسیار کارآمدی که در حال حفر چاه غیرمجاز برای باغ زیتون در رودبار بود، با همکاری نیروهای انتظامی شناسایی و متوقف شد.

  • کد خبر: 349531
  • 1404/07/26
  • بازدید:
  • 4

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد علیزاده گفت: در اقدامی سریع، یک دستگاه حفاری غیرمجاز طرح فیلینگ ۲۵۰۰ که مشغول حفر چاه برای یکی از باغات زیتون بود، توسط مدیریت منابع آب منطقه‌ای مرکزی گیلان و با اتکا بر توانمندی عوامل انتظامی متوقف و مالک آن احراز هویت شد.
علیزاده با اشاره به اینکه این توقیف در پی گزارش‌های مردمی و پایش‌های میدانی در منطقه منجیل شهرستان رودبار صورت گرفته است، افزود: دستگاه حفاری مذکور که بدون اخذ هرگونه مجوز قانونی، اقدام به حفر چاه در این شهرستان نموده بود از نوع حفاری دورانی طرح فیلینگ (Failing) ۲۵۰۰ و یک ماشین بسیار کارآمد و کمیاب

اخبار مرتبط

  • عزاداری تاسوعای حسینی در برارود رودبار

    بیشتر...

در حفاری چاه‌های آب محسوب می‌شود.
مدیر منابع آب منطقه مرکزی گیلان با یادآوری این مهم که بر اساس قانون، حفر چاه‌های غیرمجاز به دلیل تأثیر مخرب بر سفره‌های آب زیرزمینی، پیگرد قانونی دارد، گفت: از آنجائیکه بر اساس نظر کارشناسی این دستگاه می‌تواند در مدت تنها نصف روز (۱۲ ساعت) در خاک‌هایی با بافت ریز دانه به عمق حدود ۱۰۰ متر حفاری نماید و این سرعت عمل بالا به این معناست که یک متخلف می‌تواند در زمانی بسیار کوتاه، به سفره‌های آب‌های زیرزمینی در اعماق زیاد دسترسی یافته و خسارت جبران‌ناپذیری به منابع آب زیرزمینی منطقه وارد نماید.
علیزاده ادامه داد: حفر چاه‌های غیرمجاز به ویژه با اتکا بر چنین دستگاه‌های پرقدرتی، موجب افت شدید سطح آب‌های زیرزمینی، خشک شدن چاه‌های مجاور و در نهایت شور شدن آب در مناطق ساحلی و فرونشست زمین خواهد شد و مهار این چنین دستگاه‌هایی قبل از تکمیل چاه، از بروز فجایع زیست‌محیطی و پیامدهای ویرانگر در محدوده مطالعاتی آستانه –کوچصفهان علی الخصوص دشت رودبار جلوگیری نماید.
مدیر منابع آب منطقه مرکزی گیلان در پایان گفت: این اقدام نشان می‌دهد که متخلفان، حتی با اتکا به پیشرفته‌ترین تجهیزات، در چشم برهم زدنی توسط نیروهای متعهد گشت و بازرسی این منابع آب و انتظامی شناسایی و متوقف خواهند شد.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
فرار پاری‌سن‌ژرمن از شکست خانگی
فرار پاری‌سن‌ژرمن از شکست خانگی

هفته هشتم رقابت های فوتبال لیگ دسته یک فرانسه با تساوی خانگی پاری‌سن‌ژرمن مقابل استراسبورگ آغاز شد.

تاریخ: 1404/07/26 بازدید: 16
برخورد دو خودرو در محور ارومیه_تبریز ۵ مصدوم برجا گذاشت
برخورد دو خودرو در محور ارومیه_تبریز ۵ مصدوم برجا گذاشت

ارومیه - مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت: برخورد دو خودرو در محور ارومیه_تبریز ۵ مصدوم برجا گذاشت.

تاریخ: 1404/07/26 بازدید: 0
امیررضا برزویی سهمیه جهانی را گرفت/ صالحی در گام آخر کم آورد

ملی پوش کاراته آقایان ایران در مسابقات بین المللی پاریس جواز حضور در رقابت های قهرمانی جهان را کسب کرد. عضو تیم ملی بانوان هم در مبارزه آخر شکست خورد و سهمیه را از دست داد.

تاریخ: 1404/07/26 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar