پیام تسلیت علی دایی بهمناسبت درگذشت منوچهر شفقتیان؛ او به استعدادیابی علاقه داشت اما بستر فعالیتش فراهم نشد
خبرگزاری تماشاگر - سومین گلزن برتر تاریخ بازیهای ملی جهان یک پیام تسلیت صادر کرد.
- کد خبر: 349110
- 1404/07/24
- بازدید:
- 8

طرفداری | پیام علی دایی نشاندهنده احترام و ارزش بالای شفقتیان در تاریخ فوتبال ایران و تأثیر او در نسلهای بعدی ورزش کشور است.
علی دایی، اسطوره فوتبال ایران، در پی درگذشت منوچهر شفقتیان ، بازیکن پیشکسوت تیم ملی و پرسپولیس، ضمن ابراز تاسف عمیق، پیامی منتشر کرد و گفت: این ضایعه را صمیمانه به خانواده داغدار شفقتیان، پیشکسوتان فوتبال و جامعه ورزش کشور تسلیت میگویم و از درگاه خداوند برای ایشان غفران
الهی مسالت دارم.
دایی درباره عدم حضور در مراسم تشییع گفت: متأسفانه چون در تهران نیستم، نمیتوانم در مراسم تشییع شرکت کنم. وگرنه حسب وظیفه برای ابراز همدردی به بهشت زهرا میرفتم. اگر در روز مراسم یادبود در تهران باشم، حتما حضور خواهم یافت.
کاپیتان پیشین پرسپولیس در ادامه افزود: آقای شفقتیان از نسلی بودند که تعصب ویژهای به پیراهن و باشگاه خود داشتند. بازیهای ایشان را تا حدودی به یاد دارم. ایشان فوتبال جاندار و محکمی بازی میکردند و در دهه شصت و هفتاد، به خاطر عشق به پرسپولیس، به مادیات توجه نداشتند که ستودنی است.
علی دایی همچنین به ویژگیهای شخصیتی شفقتیان اشاره کرد: ایشان علاقه وافری به مربیگری، آموزش جوانان و استعدادیابی داشتند، اما متأسفانه بستر مناسب برای فعالیتشان فراهم نشد. چیزی که از آقای منوچهر در ذهنم مانده، عزت نفس و تعصبشان بود. از خداوند طلب آمرزش و آرامش روح ایشان دارم.