ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - آشورماتوف: در دیدار با اروگوئه تجربیات خوبی را کسب کردیم

آشورماتوف: در دیدار با اروگوئه تجربیات خوبی را کسب کردیم

خبرگزاری تماشاگر - مدافع تیم ملی فوتبال ازبکستان در رابطه با دیدار با تیم ملی اروگوئه صحبت‌هایی را بیان کرد.

  • کد خبر: 348739
  • 1404/07/22
  • بازدید:
  • 2

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم‌های ملی فوتبال ازبکستان و اروگوئه روز گذشته (دوشنبه ۲۱ مهر) به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه ۲ بر یک به سود اروگوئه به پایان رسید. رستم آشورماتوف، مدافع استقلال، از ابتدا در ترکیب تیم ملی ازبکستان حضور داشت و بازی را به طور کامل در زمین بود.
آشورماتوف درباره این

اخبار مرتبط

  • استراحت اجباری در انتظار بازیکنان ملی پوش استقلال

    بیشتر...
  • مهاجم تیم ملی تانزانیا: کار سختی مقابل ایران نداریم!

    بیشتر...
  • سه ورزشگاه میزبان احتمالی دربی ۱۰۶/ مربی ایتالیایی در یک قدمی تیم ملی

    بیشتر...

دیدار گفت: بازی خوبی برگزار شد، اما نتیجه مطابق انتظارمان نبود و ما تمام تلاش خود را به کار گرفتیم. متوجه شدیم که در بخش‌هایی باید پیشرفت کنیم. در خط دفاع بازیکنان با تجربه‌ای حضور داشتند، از جمله اشموردوف و خمرالیف، و همه مدافعان از بازیکنان اصلی باشگاه‌های خود هستند. این بار علی‌کولوف و خوسانوف به اردوی تیم ملی نیامدند، اما آنها هم جزو تیم هستند.
مدافع تیم ملی ازبکستان افزود: رقابت در خط دفاع بسیار بالا است. با اینکه دو گل دریافت کردیم، اما در مجموع خط دفاع عملکرد خوبی داشت. از این اردو، نتایج و درس‌های لازم را گرفتیم و حالا با سرمربی جدید باید به دنبال کسب نتایج بهتر باشیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
0 نظر

ترین ها
برگزاری دیدار ایران و عراق در پنجره اول انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ به میزبانی لبنان
برگزاری دیدار ایران و عراق در پنجره اول انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ به میزبانی لبنان

دیدار تیم‌های ملی بسکتبال ایران و عراق در پنجره اول انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ طبق اعلام فدراسیون جهانی بسکتبال (فیبا)، به میزبانی کشور ثالث و در شهر بیروت لبنان برگزار خواهد شد.

تاریخ: 1404/07/20 بازدید: 21
تیم نجات غریق بانوان البرز قهرمان کشور شد
تیم نجات غریق بانوان البرز قهرمان کشور شد

رقابت های نجات غریق بانوان کشور با قهرمانی تیم البرز در جزیره کیش به پایان رسید.

تاریخ: 1404/07/22 بازدید: 1
کمبود ۱۵ هزار مربی تربیت بدنی در مدارس کشور

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در ساخت مدارس باید به فضای ورزشی به اندازه کلاس توجه شود، بر تلاش این مجموعه برای افزایش سرانه ورزش دانش آموزی تاکید کرد.

تاریخ: 1404/07/22 بازدید: 1
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar