اولین صحبتهای داکنز نازون پس از ورود به ایران؛ خستهام
خبرگزاری تماشاگر - مهاجم اهل هائیتی از اینکه قرار است برای استقلال بازی کند، احساس خوبی دارد.
- کد خبر: 343579
- 1404/05/19
- بازدید:
- 7

طرفداری | داکنز نازون ساعاتی پیش برای پیوستن به استقلال وارد تهران و با استقبال گرم مسئولان این باشگاه روبهرو شد.
داکنز نازون ، مهاجم جدید و اهل هائیتی تیم استقلال، شامگاه گذشته وارد تهران شد. این بازیکن که فصل گذشته در لیگ ترکیه برای کایسری اسپور به میدان میرفت، پس از پیوستن به آبیپوشان
پایتخت ، نخستین ساعات حضورش در ایران را در میان استقبال گرم مسئولان باشگاه سپری کرد. نازون پس از ورود به فرودگاه بینالمللی امام خمینی، با دستهگل از سوی نمایندگان باشگاه استقلال مورد استقبال قرار گرفت و در صحبتی کوتاه گفت: احساس خوبی دارم، فقط کمی خسته هستم.
این نخستین جملات مهاجم ۳۱ ساله در بدو ورود به ایران بود که با لبخند و انرژی مثبت او همراه شد. بر اساس برنامهریزی انجامشده، داکنز نازون امروز در جلسهای با مدیران استقلال حاضر خواهد شد تا قرارداد رسمی خود را با این باشگاه امضا کند و پس از آن، مراحل آمادهسازی برای حضور در تمرینات تیم را آغاز خواهد کرد.