ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه ورزش

کایا فیلیپین - عراق

بسکتبال کاپ آسیا

11:30 - 1404/05/18

شبکه ورزش

جوانان اردن - چین

بسکتبال کاپ آسیا

14:30 - 1404/05/18

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - از آلوز و باشگاه سپاهان در فیفا طرح شکایت کردیم/ امیدواریم بتوانیم از بیرانوند زودتر استفاده کنیم

از آلوز و باشگاه سپاهان در فیفا طرح شکایت کردیم/ امیدواریم بتوانیم از بیرانوند زودتر استفاده کنیم

خبرگزاری تماشاگر - مدیرعامل باشگاه تراکتور درباره شکایت از آلوز و باشگاه سپاهان به فیفا و محرومیت بیرانوند توضیحاتی را بیان کرد.

  • کد خبر: 343396
  • 1404/05/18
  • بازدید:
  • 4

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه   - سعید مظفری زاده مدیرعامل باشگاه تراکتور درباره جدایی آلوز اظهار کرد: آلوز بازیکن تراکتور است و این بازیکن را جزو تیم خود محسوب می‌کنیم و در سامانه فدراسیون فوتبال  هم اسم ایشان به عنوان بازیکن تراکتور ثبت شده است. ما به خاطر اتفاقاتی که افتاد از آلوز و باشگاه سپاهان در فیفا طرح شکایت کردیم و مسئله را تا احقاق حق باشگاه و هواداران پیگیری خواهیم کرد.   مظفری زاده درباره اینکه چطور آلوز با تیم تراکتور قرارداد دارد با تیم سپاهان قرارداد می‌بندد، گفت: این را  از دوستانی که این کار را کردند باید سوال کنید. آلوز  قرارداد ۳ ساله با تیم ما دارد و قراردادش هم در سامانه فدراسیون ثبت شده است. شاکله اصلی تیم تراکتور را حفظ کردیم و تنها بازیکنی که از ما جدا شد، عارف آقاسی بود و بقیه اعضای تیم را نگه داشتیم.

اخبار مرتبط

  • شایعه یا واقعیت؛ تراکتور به دنبال جذب حبیب فرعباسی است؟

    بیشتر...
  • بازی با روسیه و ساحل عاج نهایی شده است؛ علوی: باید پرونده شکایت تراکتور از آلوز مفتوح شود

    بیشتر...
  • شجاع خلیل‌زاده: مجری تلویزیونی علیه من عقده‌گشایی می‌کند/عملکردم خوب بوده که به تیم ملی دعوت می‌شوم

    بیشتر...

با توجه به مسئله‌ای که برای آلوز  و بیرانوند پیش آمد داریم مسئله را پیگیری می‌کنیم. البته  ما بازیکنان خوبی در نقاطی که بازیکن از دست دادیم با نظر مستقیم اسکوچیچ  جذب کردیم. ما ۹ بازیکن جدید به خدمت گرفتیم.   او درباره اینکه در بازی سوپرجام چه بازیکنانی را در اختیار دارید، گفت: ما ادیب زارعی و عرفان را در خط دروازه داریم که گلر‌های خوب تیم ما هستند. ما برای جذب دروازه بان جدید اقدام کردیم و حتی چند نفر را به مرحله نهایی رساندیم و حتی برای ۲ نفر که با آنها تفاهم کردیم بلیت گرفتیم، اما لحظه آخر به علت برخی از شرایطی که بود از آمدن به ایران انصراف دادند و تصمیمشان عوض شد. ما داریم روی گزینه‌هایی که کادر فنی داده است کار می‌کنیم و قطعا نفری جذب خواهیم کرد که بتواند به تیم ما کمک کند تا زمانی که مسئله بیرانوند حل شود. ما روند حقوقی پرونده بیرانوند را شروع کردیم و این پرونده را به CAS می‌بریم که بتوانیم زودتر از بیرانوند استفاده کنیم.   مظفری زاده درباره اینکه استدلال آلوز چه چیزی بوده که به سپاهان رفته است، گفت: ما چند بار به ایشان اعلام کردیم که به اردوی ترکیه اضافه شوند و برای او بلیت تهیه کردیم و  اولین دستمزدش را همانند سایر بازیکنان دریافت کرده است و همه این اتفاقات افتاده است، اما متاسفانه او به سپاهان پیوست.   او درباره اینکه چقدر پرونده آلوز شبیه پرونده بیرانوند است، گفت: خیلی متفاوت است. بیرانوند قراردادش را با باشگاه پرسپولیس فسخ کرده بود و پس از آن یک ماه بعد به عنوان بازیکن آزاد با باشگاه تراکتور قرارداد بست.  مشکلی بین بیرانوند و باشگاه پرسپولیس بود و بحث فسخ قرارداد که مورد اختلاف بود، اما آلوز با ما قرارداد دارد و بازیکن ما است.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
0 نظر

ترین ها
کوردیچ به مس رفسنجان پیوست
کوردیچ به مس رفسنجان پیوست

بازیکن اهل بوسنی و هرزگوین با امضای قراردادی راهی تیم فوتبال مس رفسنجان شد.

تاریخ: 1404/05/17 بازدید: 2203
علیرضا منصوریان: وحید هاشمیان با هانسی فلیک هم‌کلاسی بوده است و به او خوشبینم
علیرضا منصوریان: وحید هاشمیان با هانسی فلیک هم‌کلاسی بوده است و به او خوشبینم

سرمربی پیشین استقلال و تراکتور اعتقاد دارد پرسپولیس زمینه‌های لازم برای موفقیت با وحید هاشمیان را دارا است.

تاریخ: 1404/05/18 بازدید: 0
جزئیات پرونده جذب کینگزلی کومان توسط النصر عربستان؛ ژرژ ژسوس مصمم است و مونیخی‌ها هم مشکلی با انتقال ندارند

جذب ژائو فلیکس برای تقویت خط حمله تیم ژرژ ژسوس کافی نبوده است. مرد پرتغالی باز هم به یک نام تکراری علاقمند است، اما این‌بار در قامت سرمربی النصر، نه الهلال!

تاریخ: 1404/05/18 بازدید: 1
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar