سردار دورسون سردرگم است؛ مهاجم ترکیهای پرسپولیس در تمرینات فقط دور زمین میدود
خبرگزاری تماشاگر - وقتی سکوت جای شفافیت را میگیرد، شایعه از همیشه بلندتر فریاد میزند؛ سردار دورسون، در زمین نمیجنگد اما در حاشیهها، بازی بزرگی در جریان است.
- کد خبر: 343293
- 1404/05/17
- بازدید:
- 4

طرفداری | سردار دورسون، مهاجم ترکیهای پرسپولیس، روزهای پرحاشیهای را پشت سر میگذارد؛ روزهایی که همزمان با مصدومیت، شایعات جدایی او را نیز تقویت کرده است.
سردار دورسون در روزهای پایانی اردوی سرخپوشان در ترکیه دچار مصدومیت شد و برای پیگیری روند درمان، راهی استانبول گردید. پس از چند روز، دورسون به تهران بازگشت و در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا کرد، اما برخلاف انتظار، هنوز به تمرینات گروهی اضافه
نشده است. طبق شنیدهها از محل تمرین پرسپولیس، مهاجم سرخها در روزهای اخیر تنها به دویدن در کنار زمین بسنده کرده و عملاً هیچ فعالیت فنی دیگری نداشته است. این موضوع، هم ابهامات درباره میزان مصدومیت او را افزایش داده و هم احتمال جداییاش از پرسپولیس را بیش از پیش مطرح کرده است.
چند روز پیش نیز گزارشهایی منتشر شد مبنی بر حضور دورسون در ساختمان باشگاه پرسپولیس برای گفتوگو و توافق احتمالی بر سر آیندهاش. با این حال، هنوز موضع رسمی باشگاه درباره این مذاکرات مشخص نشده است. نکته جالب توجه اینکه رسانه رسمی پرسپولیس تاکنون هیچ توضیح شفافی درباره وضعیت مصدومیت سردار دورسون ارائه نکرده؛ در حالی که درباره بازیکنانی چون اوستون اورونوف و مرتضی پورعلی گنجی، اطلاعرسانی دقیق و جزئیات درمانی منتشر شده بود. این سکوت خبری، باعث شده شایعات درباره جدایی این مهاجم، رنگ و بوی جدیتری به خود بگیرد.