رسمی؛ هافبک پیشین فولاد و تراکتور با مس رفسنجان تمدید کرد
خبرگزاری تماشاگر - هافبک مشهدی تیم مس در جمع شاگردان رسول خطیبی ماندنی شد.
- کد خبر: 342402
- 1404/05/08
- بازدید:
- 2193

طرفداری | سعید واسعی هافبک 30 ساله مس رفسنجان در فصل اخیر بوده است. واسعی که با درخشش در پیکان تهران، در فوتبال ایران مطرح شد، سابقه حضور در تراکتور و فولاد خوزستان را هم دارد. او پس از پیکان، مدنظر استقلال و پرسپولیس نیز بوده است.
به نقل از باشگاه مس رفسنجان ، سعید واسعی ، هافبک کلیدی تیم فوتبال مس
رفسنجان، قرارداد خود با این باشگاه را تمدید کرد. واسعی که فصل گذشته یکی از بازیکنان مؤثر این تیم بود، با عملکرد درخشان خود در مس رفسنجان ۳ گل به ثمر رساند و ۷ پاس گل نیز ارائه کرد. این بازیکن در فصل پیش رو نیز در ترکیب مس رفسنجان حضور خواهد داشت.
گل شولز به پرسپولیس روی پاس سعید واسعی (پرسپولیس 0-2 مس رفسنجان) <!--/*--><![CDATA[/* ><!--*/ .tarafdari_embed_frame{position:relative;} .tarafdari_embed_frame .ratio {display:block;width:100%;height:auto;} .tarafdari_embed_frame iframe {position:absolute;top:0;left:0;width:100%; height:100%;border:none;} /*--><!]]>*/