ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه ورزش

ساندرلند - اسپورتینگ

دوستانه

22:30 - 1404/04/30

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - نوجوانان تکواندو ایران دنبال درخشش در آسیا؛ نفجم:ملی‌پوشان آماده هستند

نوجوانان تکواندو ایران دنبال درخشش در آسیا؛ نفجم:ملی‌پوشان آماده هستند

خبرگزاری تماشاگر - سرمربی تیم تکواندو نوجوانان ایران گفت: تمرینات خوب و مفیدی را پشت سر گذاشتیم و همه نفرات تیم برای کسب افتخاری دیگر برای تکواندو ایران عزیز آماده هستند.

  • کد خبر: 341403
  • 1404/04/30
  • بازدید:
  • 1781

فیض الله نفجم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به در پیش بودن رقابت های قهرمانی آسیا که سوم و چهارم مرداد در شهر کوچینگ مالزی برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: بعد از برگزاری مسابقات انتخابی و مشخص شدن نفرات دعوت شده به اردوی آماده سازی، سه مرحله اردوی تمرینی را پشت سر گذاشتیم. با توجه به پتانسیل در اختیار، برای رسیدن به یک ترکیب مناسب در برخی اوزان تغییراتی ایجاد کردیم و چند جابجایی هم در اوزان مختلف داشتیم.
وی افزود: از تیمی که سال گذشته در کره جنوبی قهرمان جهان شد، نصیر احمدی، رزمیان و زینالی را در اختیار داشتیم. به دلیل حضور رزمیان و زینالی در یک وزن، نصیر احمدی را به یک وزن بالاتر آوردیم تا از این دو تکواندوکار

اخبار مرتبط

  • دختران و پسران نوجوان تکواندو ایران عازم مالزی شدند

    بیشتر...
  • رقابت دو تیم مدعی در لیگ برتر تکواندو دختران

    بیشتر...
  • رقابت ۱۷۶ تکواندوکار برای حضور در تیم ملی نوجوانان

    بیشتر...

با تجربه خود بهترین بهره را در مسابقات قهرمانی آسیا استفاده کنیم.
سرمربی تیم ملی نوجوانان ادامه داد: با وجود وقت اندکی که در اختیار داشتیم، اردوها را در مجموعه ورزشی انقلاب، نوشهر و آمل در بهترین شرایط ممکن برگزار کردیم. با مساعدت رئیس فدراسیون و همکاری خوب کادر فنی تیم ملی، اردوی آماده سازی بزرگسالان به تعویق افتاد تا در روزهای متصل به اعزام در خانه تکواندو متمرکز شده و مراحل نهایی تمرینات را به خوبی پشت سر بگذاریم.
نفجم در خصوص اختلاف ساعت تهران و محل برگزاری مسابقات هم گفت: با وجود آنکه چند روز زودتر اعزام می‌شویم و چند جلسه تمرین در شهر محل برگزاری مسابقات خواهیم داشت، در تهران هم تمرینات با توجه به شرایط میزبان طراحی و اجرا شد تا از این بابت مشکلی نداشته باشیم.
وی در خصوص رقبای ایران در این مسابقات گفت: تکواندو آسیا را نمی‌توان با سال‌های گذشته مقایسه کرد، در این دوره هم که اغلب تیم‌ها با هدف شناخت نفرات خود برای حضور در بازی‌های آسیایی جوان ترکیب خود را انتخاب کرده‌اند و شرایط به صورت محسوسی نسبت به گذشته سخت‌تر شده است. هیچ تکواندوکاری را نمی‌توان دست کم گرفت.
سرمربی تیم ملی تکواندو نوجوانان ادامه داد: بهترین‌های جهان در همه رده‌های سنی آسیایی هستند، کشورهایی چون کره جنوبی، اردن، ازبکستان، چین، تایلند و.. همه از خوب های دنیا هستند و تلاش می‌کنیم در رقابت سخت بهترین نتیجه را کسب کنیم.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
واکنش استقلال به فسخ قرارداد اندونگ؛ صحت ندارد
واکنش استقلال به فسخ قرارداد اندونگ؛ صحت ندارد

معاون حقوقی باشگاه استقلال تهران تاکید کرد که دیدیه اندونگ تحت قرارداد با آبی ها است و فسخ قراردادش صحت ندارد.

تاریخ: 1404/03/21 بازدید: 2325
دومین محک تراکتور مقابل تیمی از سوپرلیگ ترکیه
دومین محک تراکتور مقابل تیمی از سوپرلیگ ترکیه

تیم فوتبال تراکتور در دومین دیدار تدارکاتی خود در اردوی ترکیه به مصاف «گنچلربیرلیغی» خواهد رفت.

تاریخ: 1404/04/30 بازدید: 1
قنبری: امیدواریم در استرالیا به جام‌جهانی صعود کنیم

کاپیتان تیم ملی فوتبال بانوان گفت: امیدوارم در استرالیا بتوانیم نماینده شایسته‌ای باشیم و برای اولین بار به جام‌جهانی صعود کنیم.

تاریخ: 1404/04/30 بازدید: 3
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar