ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Lazio

0 1

Parma

Hellas Verona

0 1

Cagliari

Almeria

0 0

Racing Ferrol

Goztepe

4 1

Istanbul Basaksehir

Udinese

0 0

Bologna

Trabzonspor U19

1 4

Barcelona U19

LA Galaxy

2 4

Portland Timbers

Santos

1 2

RB Bragantino

Los Angeles

2 2

St. Louis City

Palmeiras

0 1

Bahia

Cruzeiro

1 0

Vasco da Gama

Vitória

1 1

Gremio

Inter Miami

3 4

Dallas

Real Zaragoza

1 1

Huesca

Minnesota United

1 3

Vancouver Whitecaps

Flamengo RJ

4 0

Corinthians

Atalanta

1 1

Lecce

Marseille

4 1

Brest

Napoli

2 0

Torino

Tenerife

1 1

Eibar

Malaga

1 0

Castellon (Esp)

Kawasaki Frontale

3 2

Al Sadd

Rubin Kazan

2 1

Fakel

Eyüpspor

1 5

Galatasaray

Kayserispor

1 0

Rizespor

Juventus

2 0

Monza

Werder Bremen

0 0

St. Pauli

Nottingham Forest

0 2

Manchester City

Liverpool

5 1

Tottenham Hotspur

Montpellier

0 0

Reims

آنتن

کلیولند کاوالیرز - میامی هیت

بسکتبال حرفه‌ای NBA

03:00 - 1404/02/09

آنتن

هیوستون راکتس - گلدن استیت واریرز

بسکتبال حرفه‌ای NBA

05:30 - 1404/02/09

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - انتقاد شدید ناصر ابراهیمی از صداوسیما: با مسخره‌بازی به افراد پست می‌دهند؛ آنچلوتی هم به درد پرسپولیس نمی‌خورد

انتقاد شدید ناصر ابراهیمی از صداوسیما: با مسخره‌بازی به افراد پست می‌دهند؛ آنچلوتی هم به درد پرسپولیس نمی‌خورد

خبرگزاری تماشاگر - انتقاد تند ناصر ابراهیمی از وضعیت فوتبال ایران و رفتار سرپرست تراکتور.

  • کد خبر: 338395
  • 1404/02/08
  • بازدید:
  • 933

طرفداری | ناصر ابراهیمی، مربی باسابقه فوتبال ایران و پرسپولیس، در گفت‌وگویی به تحلیل وضعیت این روزهای لیگ برتر، تیم تراکتور، پرسپولیس و فوتبال پایه ایران پرداخت.
ابراهیمی ضمن تمجید از عملکرد تراکتور در مسیر قهرمانی، به انتقاد از رفتارهای جنجالی برخی چهره‌های فوتبال، از جمله خداداد عزیزی، پرداخت و ضعف‌های مدیریتی و ساختاری در فوتبال کشور را ریشه‌یابی کرد.
او همچنین به کمبود استعداد در پرسپولیس و استقلال اشاره کرد و با نگاهی به گذشته، خاطراتی از دوران طلایی کشف استعدادها در فوتبال ایران بازگو کرد.
ناصر ابراهیمی، مربی اسبق پرسپولیس به خبرنگار ورزشی «اطلاعات آنلاین» گفت: در این لیگ حق تراکتور قهرمانی است. سالهاست در مسیر قهرمانی قدم برداشته اند و الان هم به حق شان رسیده اند. آنها سرمربی خوبی دارند. ایشان در واقع در این سالها ایرانی شده است چون از فوتبال ما و فرهنگ ما شناخت دارد. آنها وقتی بهترین های پرسپولیس را جذب می کنند مشخص است که دنبال قهرمانی هستند؛ تراکتور ستون پرسپولیس را برداشت و برد.
  مربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران افزود: من رفتارهای خداداد عزیزی را اصلا نمی پسندم. وقتی یک چهره مطرح می شود نباید اینگونه رفتار کند. بزرگتر تیم باید از جنجال سازی دوری کند. وقتی آقای خداداد با یحیی درگیر می شود درست نیست. یحیی به قشنگی به او گفت برو سرجایت بنشین. وقتی خود

اخبار مرتبط

  • میزبانی مشهد برای بازی ایران - کره شمالی روی هوا!

    بیشتر...
  • انتقاد تند پیشکسوت پرسپولیس از پیروانی: قلعه نویی صدبرابر تو باهوش است و امثال تو باید شاگردش باشند!

    بیشتر...
  • حمید درخشان: من طارمی را به فوتبال آوردم نه علی دایی؛ رامین نبود، استقلال سقوط می‌کرد

    بیشتر...

سرپرست تیم جنجال درست کند آن رفتارها به کل تیم سرایت می کند. تراکتور امسال حقش قهرمانی است اما رفتارهای سرپرست آنها زیبا نیست. من نمی دانم چرا کمیته های انضباطی و اخلاق کاری نمی کنند در برابر این رفتارهای زشت. نمی دانم چرا ناگهان خداداد عزیزی از تبریز سر در می آورد؟ چرا در شهر خودش مشهد مشغول به کار نمی شود. یا یک نفر دیگر از تهران می رود اهواز و ...الان خداداد به بازیکن تراکتور یاد می دهد که باید این مدلی رفتار کنید.
  ابراهیمی گفت: من اگر کاره ای بودم هرگز اجازه نمی دادم سرپرست تراکتور یک غیر بومی باشد. در شهرهای دیگر هم همینطور. اینها اول آمدند تلویزیون و برنامه ساختند و اسمش را گذاشتند «ستاره ساز». آقای صداوسیما همه آن مسخره‌بازی ها را شما درست می کنید. آقای خداداد، خود شما مگر در تلویزیون فوتبالیست شدید؟ آقای مددنوعی در تلویزیون ستاره درست می کرد؟ آقای نایب روئین دل هم همینطور. الان از مسیر تلویزیون به افراد پست می دهند. با شلوغ‌بازی می روند پست می گیرند.
  وی درباره عملکرد پرسپولیس گفت: به خدا بازیکن نداریم. سرمربی رئال مادرید هم به درد پرسپولیس نمی خورد. اینها فوتبالیست نیستند. فردا از امیر قلعه نویی نخواهید که در جام جهانی موفق شود. اینجا کفگیر ته دیگ خورده است. به نظر من ۹۰ درصد بازیکنان کنونی به درد پرسپولیس نمی خورند. الان باید به کارتال بگویند برو کل تیم را از خارج بیاور! همین آقای قلعه نویی را ما چگونه آوردیم؟ من او را از نازی آباد آوردم راه آهن و بعد رفت شاهین و سپس استقلال. محمد پنجعلی را چگونه پیدا کردیم؟ وقتی می گوییم پرویز قلیچ خانی، یعنی بهترین فوتبالیست تاریخ. اینها را مربیان پیدا کردند. سازندگی از بین رفت. «آقا رجب» در بیابان های اطراف تهران دنبال بازیکن می گشت.
  وی گفت: فوتبال ما در داخل مشکل دارد. ما در رده پایه افتضاح هستیم. چند تا بازیکن مانده‌اند و همه بر سر اینها دعوا می کنند.
  ابراهیمی درباره استقلال نیز گفت: سهراب بختیاری زاده را برای چه برکنار کردید؟ حداقل بگذارید جباری کار کند. این یکی را نابود نکنید. الان کدام بازیکن را در ایران داریم که بتواند در مرکز خط هافبک استقلال بازی کند؟ بازیکن نداریم خب برای چه اشکالات را گردن مربی می اندازیم؟   وی در انتها گفت: من یک هفته در اردوی تیم ملی بودم. آقای قلعه نویی مرا برد کنار تیم ملی. حتی به من وسایل تیم ملی را دادند. نه من بلکه دیگر پیشکسوتان را دعوت کرد. این از روی معرفت اوست. شاید کسی نداند من یک هفته در کنار تیم و در هتل بازیکنان بودم. در تمرینات حاضر بودم و حتی در جلسات برای بازیکنان صحبت می کردم. خیلی به من احترام گذاشت. در تمام آن یک هفته کنار بازیکنان حاضر بودم، فقط در دو بازی تیم ملی روی نیمکت نبودم که درست هم نبود روی نیمکت باشم.

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
نصیری‌نژاد: کوراش از بازی‌های آسیایی ناگویا حذف نشده است
نصیری‌نژاد: کوراش از بازی‌های آسیایی ناگویا حذف نشده است

دبیرکل فدراسیون جهانی کوراش تاکید کرد که این رشته از بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا حذف نشده است.

تاریخ: 1404/02/06 بازدید: 2228
زنوزی دست بردار سرخ‌های تهران نیست؛ تراکتور به دنبال هایجک علی قلی زاده از پرسپولیس
زنوزی دست بردار سرخ‌های تهران نیست؛ تراکتور به دنبال هایجک علی قلی زاده از پرسپولیس

رقابت پرسپولیس و تراکتور برای جذب قلی‌زاده بالا گرفت.

تاریخ: 1404/02/08 بازدید: 0
ویتینیا: می‌خواهیم مقابل آرسنال با غرور از زمین خارج شویم

بازیکن تیم فوتبال پاری سن ژرمن گفت: اگر تمام تلاشمان را در بازی مقابل آرسنال به کار گیریم می‌توانیم با سربلندی و غرور از زمین خارج شویم و شب بزرگی را رقم بزنیم.

تاریخ: 1404/02/08 بازدید: 2032
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar