ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

LA Galaxy

2 4

Portland Timbers

Santos

1 2

RB Bragantino

Los Angeles

2 2

St. Louis City

Vitória

1 1

Gremio

Cruzeiro

1 0

Vasco da Gama

Palmeiras

0 1

Bahia

Inter Miami

3 4

Dallas

Real Zaragoza

1 1

Huesca

Minnesota United

1 3

Vancouver Whitecaps

Flamengo RJ

4 0

Corinthians

Atalanta

1 1

Lecce

Marseille

4 1

Brest

Napoli

2 0

Torino

Kawasaki Frontale

3 2

Al Sadd

Tenerife

1 1

Eibar

Malaga

1 0

Castellon (Esp)

Juventus

2 0

Monza

Eyüpspor

1 5

Galatasaray

Kayserispor

1 0

Rizespor

Rubin Kazan

2 1

Fakel

Werder Bremen

0 0

St. Pauli

Liverpool

5 1

Tottenham Hotspur

Nottingham Forest

0 2

Manchester City

Lens

0 4

Auxerre

Montpellier

0 0

Reims

Nantes

0 0

Toulouse

Almere City

0 0

Go Ahead Eagles

Racing Santander B

2 1

Deportivo La Coruña

Villarreal

1 0

Espanyol

SD Family

1 6

Amkal

شبکه ورزش

بولونیا - اودینزه

هفته ۳ سری آ ایتالیا

20:00 - 1404/02/08

شبکه ورزش

کالیاری - هلاس ورونا

هفته ۳ سری آ ایتالیا

22:15 - 1404/02/08

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - تغییرات استقلال بعد از هدایت جباری؛ آبی‌ها مربی بزرگ خارجی می‌خواهند

تغییرات استقلال بعد از هدایت جباری؛ آبی‌ها مربی بزرگ خارجی می‌خواهند

خبرگزاری تماشاگر - کارشناس فوتبال معتقد است که مدیران باشگاه استقلال تهران برای فصل آینده باید یک مربی خارجی بزرگ برای این تیم جذب کنند.

  • کد خبر: 338264
  • 1404/02/07
  • بازدید:
  • 3

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال تهران در اولین بازی خود با هدایت مجتبی جباری در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی رو در روی پیکان قرار گرفت که این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود آبی‌های پایتخت به پایان رسید تا امید استقلالی‌ها برای کسب عنوان قهرمانی در جام حذفی افزایش یابد. شاگردان جباری در نیمه نهایی باید به مصاف تیم لیگ یکی صنعت نفت آبادان بروند.
بهتاش فریبا پیشکسوت استقلال در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با عملکرد این تیم در بازی با پیکان اظهار داشت: بازی خیلی خوبی بود. از نظر فنی باید به تیم پیکان واقعاً تبریک بگویم، سیروس دین محمدی تیم خیلی خوبی ساخته است و تمام قوانین فوتبال در تیمش رعایت می‌شد، همه چیز درست و سر جای خودش بود. بازیکنان این تیم هم موقعیت زیادی ایجاد کردند، البته موقعیت‌ها بیشتر در حد ۶۰-۷۰ درصد و در قالب شوت‌زنی بود. استقلال هم خوب بود اما این بازی دو مسئله بزرگ داشت. اول اینکه استقلال باید بازی را می‌برد و دوم اینکه حضور یک بازیکن ۱۹ ساله (ضرغام سعداوی) خیلی خوشحال‌کننده بود.
تغییرات استقلال بعد از هدایت جباری؛ آبی‌ها مربی بزرگ خارجی می‌خواهند
وی ادامه داد: سعداوی بازیکن ۱۹ ساله‌ای که در این

اخبار مرتبط

  • محبی در روسیه دو جایزه را با هم برد

    بیشتر...
  • انتقاد دنیامالی از رفتارهای هنجارشکنانه‌ در فوتبال ایران

    بیشتر...
  • مخالفت اراکی‌ها با پیشنهاد پرسپولیس/ اختلاف ۲۰ میلیارد تومانی دو تیم

    بیشتر...

دیدار به میدان رفت، خیلی خوب بازی کرد. اصطلاحاً برای اولین بازی‌اش عالی ظاهر شد. پست او هم دفاع وسط بود، جایی که معمولاً در دنیا کمتر ریسک می‌کنند و بازیکن کم‌تجربه نمی‌گذارند، ولی اینجا گذاشتند و خیلی هم خوب بازی کرد. بازی استقلال خیلی بهتر شده بود و امیدوارم این روند تداوم داشته باشد.
پیشکسوت استقلال درباره حضور مجتبی جباری در کادر فنی استقلال گفت: جباری در مصاحبه‌هایش اشاره کرده که طبیعی است وقتی کسی دو روز می‌آید سر تمرین، این برد فقط متعلق به او نیست. تغییرات روحی و روانی انجام شده بود. با این حال، تیم زحمت کشیده و خیلی خوب بود. به نظر من تغییراتی که انجام شد، شوک اولیه را به تیم داد. بازیکنان به نظرم دو برابر زمان مربی قبلی، دویدند و این موضوع کاملاً مشهود بود. حالا باید در ادامه ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.
وی درباره انتخاب سرمربی برای فصل آینده تأکید کرد: به نظر من استقلال باید یک مربی بزرگ خارجی بیاورد. شرایط طوری شده که جذب مربی خارجی یک مقدار سخت شده است. شنیدم یکی از مربیانی که قبلاً بحث حضورش مطرح بود، گفته که بعد از توافق ایران و آمریکا می‌آید قرارداد می‌بندد. به نظرم چنین کسی اصلاً نباید بیاید. مربیانی هستند که در این مملکت کار می‌کنند و آسیبی هم ندیده‌اند. اما اگر می‌خواهیم به اهداف بزرگ آسیایی برسیم، باید مربی خارجی بزرگ بیاوریم. البته مجتبی جباری را هم باید در کادر فنی نگه داریم.
تغییرات استقلال بعد از هدایت جباری؛ آبی‌ها مربی بزرگ خارجی می‌خواهند
فریبا درباره عملکرد نظری‌جویباری به عنوان مدیرعامل و تاجرنیا به عنوان رئیس هیئت مدیره استقلال تصریح کرد: این عزیزان در مقاطعی آمدند که کار سخت شده بود. تیم ما از ابتدا گرفتار بود. من نمی‌دانم اگر نمی‌خواستند با جواد نکونام کار کنند، چرا از اول او را آوردند؟ بعد از سه یا چهار هفته چرا او را برداشتند؟ بارها گفتیم که او را برکنار نکنید اما گوش ندادند و این اتفاق افتاد. حرف من دفاع از جواد نکونام نیست. منظورم این است که مربی‌ای که فصل قبل تیمش دوم شده بود و می‌توانست قهرمان هم شود، چرا باید بعد از چند هفته برداشته شود؟ این اختلافات از همان اول شروع شد و مثل آشی شد که هرکسی رسید، چیزی به آن اضافه کرد.
وی افزود: در نیم‌فصل یار گرفتن سخت و مربی گرفتن هم بسیار سخت‌تر است. با این حال در نیم فصل سه، چهار بازیکن مثل احمدی، سهرابیان و آزادی به تیم اضافه کردند. به نظر من بد کار نکردند. حالا باید ببینیم فصل بعد چه می‌شود.
بهتاش فریبا در پایان خاطرنشان کرد: پول بدون مدیریت و مدیریت بدون پول، هر دو مشکل دارند. باید هر دو با هم باشند.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
نصیری‌نژاد: کوراش از بازی‌های آسیایی ناگویا حذف نشده است
نصیری‌نژاد: کوراش از بازی‌های آسیایی ناگویا حذف نشده است

دبیرکل فدراسیون جهانی کوراش تاکید کرد که این رشته از بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا حذف نشده است.

تاریخ: 1404/02/06 بازدید: 2228
بازی‌های کشور‌های اسلامی میدانی در مسیر موفقیت کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویاست
بازی‌های کشور‌های اسلامی میدانی در مسیر موفقیت کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویاست

نشست تخصصی مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با فدراسیون‌ها و انجمن‌های کاندید اعزام به بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض برگزار شد.

تاریخ: 1404/02/08 بازدید: 0
محبی در روسیه دو جایزه را با هم برد

بازیکن ایرانی تیم فوتبال روستوف توانست دو جایزه در لیگ روسیه را از آن خود کند.

تاریخ: 1404/02/08 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar