ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

JEF United

0 2

YSCC

Atlanta United

1 2

Inter Miami

Coritiba

1 4

Santos

Portland Timbers

1 1

LA Galaxy

Atletico Madrid

2 4

Barcelona

PSG

3 1

Marseille

Atalanta

0 2

Stockholm Internazionale

Leicester City

0 3

Manchester United

Stuttgart

3 4

Bayer Leverkusen

Philadelphia Union

1 3

Nashville SC

Bærum

0 0

Asker

Osasuna

1 2

Getafe

Rayo Vallecano

2 2

Real Sociedad

Cadiz

1 0

Granada

Fenerbahce

0 0

Samsunspor

Fiorentina

3 0

Juventus

Spartak Moscow

2 1

Zenit Petersburg

Heidenheim

3 1

Holstein Kiel

Montpellier

0 0

Saint-Etienne

Strasbourg

2 1

Toulouse

Brest

0 0

Reims

Viking

3 2

Rosenborg

تراکتور

2 1

گل گهر سیرجان

Ajax

2 2

مازندران

ذوب آهن

1 1

استقلال

Sevilla

0 1

Athletic Club

Racing Santander B

2 1

Tenerife

Huesca

1 2

Levante

Start

2 0

Lyn

AS Roma

1 0

Cagliari

خبرگزاری تماشاگر - موحدنیا: سیفی به دنبال طلای بازی‌های آسیایی است

موحدنیا: سیفی به دنبال طلای بازی‌های آسیایی است

خبرگزاری تماشاگر - سرمربی تیم ملی ووشو گفت: از تجربیات کاپیتان تیم ملی در کادر فنی استفاده خواهیم کرد، ولی او در تمرینات فقط یک ووشوکار است و برای کسب ششمین مدال خود در بازی‌های آسیایی تلاش می کند.

  • کد خبر: 336112
  • 1403/12/26
  • بازدید:
  • 22

رامین موحد نیا سرمربی تیم ملی ووشو در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بازی‌های آسیایی ناگویا که اهمیت ویژه ای برای ورزش کشور دارد هدف اصلی تیم ملی ووشو خواهد بود و همه برنامه‌های تیم ملی برای موفقیت در این بازی‌ها پیش خواهد رفت. بر همین اساس رقابت‌های قهرمانی کشور که حکم مرحله نخست مسابقات انتخابی تیم ملی را دارد برای اواخر اردیبهشت به میزبانی زنجان برنامه ریزی شده است.
وی افزود: بعد از پایان این مسابقات و مشخص شدن نفرات راه یافته به اردو، مراحل آماده سازی تیم ملی آغاز شده و در همان چرخه انتخابی که سالهاست در ووشو اجرا می‌شود و بهترین‌ها به ترکیب اصلی تیم ملی می رسند، اجرا خواهد شد. البته

اخبار مرتبط

  • خاطیان اتفاقات تلخ سفر به ماکائو جام جهانی ووشو را از دست دادند

    بیشتر...
  • آغاز اردوی تیم‌های ملی ووشو

    بیشتر...
  • سیفی: برای مربی شدن مقاومت کردم/ هنوز کارم تمام نشده است

    بیشتر...

در مرحله نهایی اردو دو نفر برتر هر وزن را حفظ خواهیم کرد تا مدت زمان لازم را برای آماده سازی در اختیار داشته باشیم.
سرمربی تیم ملی به حضور در یک تورنمنت بین المللی اشاره کرد و اظهار داشت: در برنامه‌های تیم ملی دو تورنمنت بین المللی وجود دارد که امیدواریم شرایط حضور در حداقل یک مورد را داشته باشیم. چرا که مسابقات قهرمانی جهان را پیش رو داریم و برای ما در راه حضور در بازی‌های آسیایی خیلی اهمیت دارد. در کل می‌خواهیم فرصت مناسب را در اختیار همه مدعیان حضور در ترکیب تیم ملی قرار دهیم تا با بهترین‌ها به این رقابت‌ها برویم.
موحدنیا در مورد حضور سیفی در کادر فنی گفت: محسن یکی از پرافتخارترین ووشوکاران دنیاست که مدال‌های زیادی از رقابت‌های جهانی و آسیایی کسب کرده است، باید از تجربیات چنین شخصی بهترین استفاده را ببریم. برنامه ما این است که در بخش فنی از تجربیات او بهترین بهره را ببریم. اما در تمرینات او یک ورزشکار است و چون گذشته تابع نظر مربیان است.
وی تاکید کرد: سیفی یکی از متعهدترین ورزشکارانی است که با او کار کرده ام، جدیت و تلاش او برای رسیدن به موفقیت مثال زدنی است. با توجه به تغییر وزنی که داشته و از این پس در وزن ۷۵ کیلوگرم مبارزه می‌کند، تمرکز خود را برای کسب مدال طلای جهان و بازی‌های آسیایی قرار داده است. او با رسیدن به این هدف دست نیافتنی خواهد شد.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
همه جام‌های سپاهان در موزه افتخاراتش نیست؟
همه جام‌های سپاهان در موزه افتخاراتش نیست؟

در حالی که تا کنون ۵ فاز موزه باشگاه سپاهان افتتاح شده است، هنوز همه جام‌ها در موزه نیست و برخی دیگر در اتاقی در ورزشگاه نقش جهان نگهداری می‌شود.

تاریخ: 1403/12/21 بازدید: 2263
مومنی: پیشکسوتان سرمایه اصلی مس هستند؛ همه باید کنار تیم باشند
مومنی: پیشکسوتان سرمایه اصلی مس هستند؛ همه باید کنار تیم باشند

مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان در دیدار با پیشکسوتان این باشگاه تاکید کرد که همه باید همدل و متحد برای موفقیت تیم کنار هم باشند.

تاریخ: 1403/12/27 بازدید: 1
سهراب مرادی: درهای تیم ملی وزنه برداری به روی همه باز است

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان گفت: نوجوانان و جوانانی که رکوردهای خوبی می‌زنند و تکنیک خوبی دارند در خدمت شان هستیم تا کسی از اردو جا نماند.

تاریخ: 1403/12/27 بازدید: 2
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar